Dovolím si udělat touto cestou malou propagaci našeho skupinového nákupu mýdla na holení Dusy kabinett, což by měla být plnohodnotná náhrada zde popisovaného mýdla KLAR
viewtopic.php?f=90&t=2642
Kdo by ho chtěl zkusit, tak je možno objednávat mailem.
KLAR - Kabinett
Re: KLAR - Kabinett
"Nic není důležitějšího, než se umět podívat sám sobě do očí."
Dobrý den pánové,
jelikož se již Klar Kabinett ve velkém zakoupit nedá, rozhodl jsem se koupit si ho v malospotřebitelským balení. U výrobce stoji 110 g balení 24,99 € za 110 g v hezké kovové dóze. Za objednávku pod 100€ si účtují ještě 12,9 poštovné. Našel jsem ho i za 660 Kč na českých webech. Nemohl jsem se rozhodnout, které si mám vybrat, tak jsem se zásobil čtyrmi vůněmi, classic, lemon grass,mandle a sport . Každá vůně je velice příjemná, ale po oholení se ztrácí.
Osobně si myslím, že skončil jenom velkoprodej, který jim kanibalizoval maloprodeje.
Vlastnosti jsou podle mně stále ty samé. V ruce jsem po 10 sec šlehání mýdla v dóze našlehal tolik pěny, že zbylo hodně i na druhé namydlení, foto pěny na štětce jejíž po bohatém nanesení na pěny na tvář.
Oholení s ní bylo neskutečné, a i když cena trochu zabolela, za ten pocit mi to stálo.
jelikož se již Klar Kabinett ve velkém zakoupit nedá, rozhodl jsem se koupit si ho v malospotřebitelským balení. U výrobce stoji 110 g balení 24,99 € za 110 g v hezké kovové dóze. Za objednávku pod 100€ si účtují ještě 12,9 poštovné. Našel jsem ho i za 660 Kč na českých webech. Nemohl jsem se rozhodnout, které si mám vybrat, tak jsem se zásobil čtyrmi vůněmi, classic, lemon grass,mandle a sport . Každá vůně je velice příjemná, ale po oholení se ztrácí.
Osobně si myslím, že skončil jenom velkoprodej, který jim kanibalizoval maloprodeje.
Vlastnosti jsou podle mně stále ty samé. V ruce jsem po 10 sec šlehání mýdla v dóze našlehal tolik pěny, že zbylo hodně i na druhé namydlení, foto pěny na štětce jejíž po bohatém nanesení na pěny na tvář.
Oholení s ní bylo neskutečné, a i když cena trochu zabolela, za ten pocit mi to stálo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Je to tak.
Velké 1/2 kg balení se nevyrábí ( i když mám ještě cca 100 g. z posledního nákupu ), ale firma
rozšířila svou nabídku o další 3 vůně. Vlastnosti zůstaly stejné, což je potěšující.
Bohužel cenově je to úplně někde jinde ...
Velké 1/2 kg balení se nevyrábí ( i když mám ještě cca 100 g. z posledního nákupu ), ale firma
rozšířila svou nabídku o další 3 vůně. Vlastnosti zůstaly stejné, což je potěšující.
Bohužel cenově je to úplně někde jinde ...
V noci slyším i vousy růst
Břitevníci,
zaujala mne diskuse o holícím mýdlu Klar Kabinett. Po prostudování jsem pojal touhu získat původní výrobek v balení pro profesionály a zjistil jsem, že se stále prodává (https://www.mameradivlasy.cz/dusy-kabin ... wsEALw_wcB). Dnes dorazilo a voní opravdu velmi pěkně. V prodejní síti je i After Shave Klar classic (https://www.maxarmy.cz/klar-classic-vod ... pJEALw_wcB), se kterým nemám zkušenost. Znáte někdo tu vodu po holení? Pasuje k mýdlu Klar Kabinett?
Zakoupená dávka mýdla je pro mne až až, takže pokud máte někdo zájem, rád jeden špalík (250g) prodám.
zaujala mne diskuse o holícím mýdlu Klar Kabinett. Po prostudování jsem pojal touhu získat původní výrobek v balení pro profesionály a zjistil jsem, že se stále prodává (https://www.mameradivlasy.cz/dusy-kabin ... wsEALw_wcB). Dnes dorazilo a voní opravdu velmi pěkně. V prodejní síti je i After Shave Klar classic (https://www.maxarmy.cz/klar-classic-vod ... pJEALw_wcB), se kterým nemám zkušenost. Znáte někdo tu vodu po holení? Pasuje k mýdlu Klar Kabinett?
Zakoupená dávka mýdla je pro mne až až, takže pokud máte někdo zájem, rád jeden špalík (250g) prodám.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ahoj Beskyde.
Rad si jeden spalik odkoupim.
Muzes napsat podrobnosti na "komolikp(zav)gmail.com
Dekuji
Petr
Rad si jeden spalik odkoupim.
Muzes napsat podrobnosti na "komolikp(zav)gmail.com
Dekuji
Petr
Komolík
@Beskyd: Vodu po holení Klar Classic mam (starší jak 5let) a je to jiná vůně než mýdlo na holení Klar Kabinett (to originální 250g, Dusty nemam). Pasuje k mýdlu na holení Klar Klasic, mam to ze sady: https://www.manufactum.de/klars-herrenkiste-a201959.
Vůně Klar Kabinett je v základu růže, ale Klar Klasic je citronovo kořenitá vůně, ale není to citronové jako 4711, citron jako takový tam já moc necítím, působí to kompaktně se zbytkem složek.
Vůně Klar Kabinett je v základu růže, ale Klar Klasic je citronovo kořenitá vůně, ale není to citronové jako 4711, citron jako takový tam já moc necítím, působí to kompaktně se zbytkem složek.
Neviem či mi niečo uniklo, ale Klar a Dusy sú podla mňa dve rozdielne značky kozmetiky. Z toho mi vychádza že sa nebude jednať o identické mydlo ako Klar kabinett.
Strojček: Goodfella, štetka: Semogue 2015 Silvertip, žiletky: Astra platinum, mydlo: L'occitane, kamenec: Dúbrava, po holení: Manufaktura Beer cosmetics - balsam
pozri si vlákno o mydle Dusy. tí, čo mali tú česť vyskúšať obidve mydlá tam píšu, že sú v podstate identické. až na dve položky v zložení...
Naposledy upravil(a) miro3 dne 11 bře 2021, 23:03, celkem upraveno 1 x.
Děkuji za upozornění a omlouvám se za neúmyslnou mystifikaci. Zdá se, že Klar Kabinett Resierseife a Dusy Man Kabinett Resierseife opravdu nejsou totéž. Stačí vyhledat klíčová slova a nechat si ukázat související fotky. Rozdíl v balení je zřejmý. Podcenil jsem rešeršní práci a lacině se nechal zmást touto stránkou https://barbieredifigaro.nl/shaving-soa ... binett-500 .
Nicméně Dusy Man Kabinett Resierseife lze aktuálně stále zakoupit na eshopu, který jsem zmínil ve svém předchozím příspěvku.
Nicméně Dusy Man Kabinett Resierseife lze aktuálně stále zakoupit na eshopu, který jsem zmínil ve svém předchozím příspěvku.
rozdiel v balení samozrejme je, keďže sú to dve rôzne značky. Klar Kabinett sa ale už roky vo veľkom balení nevyrába ani nedá kúpiť, ale Dusy Kabinett je mydlo s takmer rovnakým zložením, identickým tvarom a vôňou, takže sa s čistým svedomím naozaj nemáš za čo ospravedlňovať. ja som si ho pred rokom zohnal za nejakých 25 € s poštovným a vôbec neľutujem, je výborné a mám vystarané na dlho dlho dopredu