HERBAVERA
Re: HERBAVERA
netrpím žádnou servilitou, ale v případě Wikinga dávám palec nahoru. Zaslal mi zcela o své vůli odkazy na cenově dostupné a dle hodnocení nezávadné balzamy po holení. Chci tento počin zde veřejně na našem interním fóru ocenit. Ale objektivně. O tom naše celé fórum je. Pomoci jeden druhému.
břítva, dýmka a žena se nepůjčují
Nu v tom případě zase na oplátku očekáváme recenze těchto výrobků.
V noci slyším i vousy růst
Vousáči,
jako by se stalo. V říjnu 2013 jsem zde popisoval sice letmo, ale Wiking pak podrobněji balzán po holení Seba Med. To je jeden z doporučovaných produktů. Po spotřebě těch co mám (ty by měly být v pořádku),otestuji pak další.
jako by se stalo. V říjnu 2013 jsem zde popisoval sice letmo, ale Wiking pak podrobněji balzán po holení Seba Med. To je jeden z doporučovaných produktů. Po spotřebě těch co mám (ty by měly být v pořádku),otestuji pak další.
břítva, dýmka a žena se nepůjčují
Díky za tip, určitě prozkoumám jejich produkty. Jako možná trochu pod dotaz, holim se teprve čerstvě tak 3roky používám nějaký kovový strojek a žiletku. Ale zajímalo by mě jestli to nejde nějak pořešit na delší dobu jakože se nemusel holit třeba 2 měsíce a nemít fousy. Asi je to blbost ale co nějaké takové odstranění? Myslíte že je to možné a nebo nevím, jakože odstranění na delší dobu.
@Kajkredi2: Trvale jdou vousy odstranit laserovou epilací. Většinou si to nechávají dělat ženy a nebo muži s nějakým problemem (zarůstání vousů, ekzém atd.). Dobře to ale zvaž, muž bez vousů může být pro hodně žen podvědomě nezajímavý, je od pohledu jiné být oholený a epilovaný.
Lasérová epilácia nie je večná a je to finančne dosť nákladné a aj časovo, lebo to nie je odstránené po prvom raze. Potom ktovie, či to chĺpky vôbec úplne odstráni alebo len zjemní, nakoľko niekto má dosť hrubé chlpy. Lasérová epilácia neodstraňuje bledé - blond chĺpky. Ale ak si "sadista", tak môžeš vyskúšať depiláciu voskom. Chĺpky by sa mali postupne zjemniť a potom prejsť na mechanickú epiláciu.