
Technika broušení břitev
-
- Příspěvky: 67
- Registrován: 05 bře 2010, 21:26
Re: Technika broušení břitev
Video je super, jen bych plnotučné mléko nahradil mlékem kondenzovaným. Má větší hustotu a fazetka bude mít více lesku 

-
- mentor
- Příspěvky: 4266
- Registrován: 14 lis 2008, 19:29
Re: Technika broušení břitev
Domnívám se, že na tento styl broušení by velmi dobře vyhovovala tato Dáma:
Thiers-Issard Silverwing II Limited Edition Straight Razor Ram Horn French Nose
Je to též taková prostá čepel a reprezentovaný způsob broušení by ji určitě zušlechtil...
Thiers-Issard Silverwing II Limited Edition Straight Razor Ram Horn French Nose
Je to též taková prostá čepel a reprezentovaný způsob broušení by ji určitě zušlechtil...
-
- Příspěvky: 446
- Registrován: 20 zář 2018, 07:11
Re: Technika broušení břitev
To je teda síla. Nechť si na Youtube dá co chce.
Mě toto fórum dalo hodně. A výsledky si ověřuji pod mikroskopem.
...
I starší Dámy a zkroucené dávám prvně jemně na 1k.. pak dle výsledků i zpět kolem 300 grit a pak zpět na 1k atd. Ale takhle surově?
Mléko či kyšku už vůbec ne, zasr.. si kameny. Té jeho Břitvy je mi líto. Asi to chlapik dokáže dotáhnout do finále, ale chudák holka "vláčaná po chodníku".. se bránit neumí. F
Mě toto fórum dalo hodně. A výsledky si ověřuji pod mikroskopem.
...
I starší Dámy a zkroucené dávám prvně jemně na 1k.. pak dle výsledků i zpět kolem 300 grit a pak zpět na 1k atd. Ale takhle surově?
Mléko či kyšku už vůbec ne, zasr.. si kameny. Té jeho Břitvy je mi líto. Asi to chlapik dokáže dotáhnout do finále, ale chudák holka "vláčaná po chodníku".. se bránit neumí. F