proč přejít na břitvu
Re: proč přejít na břitvu
Nuže Tě tu vítám, má drahá, koukám že padlo poslední unisex fórum
To-meliss2a
Tož vitaj,tak už tuším kdo mi na Aukru ide po té bílé břitvě
Dobrý je každý člen navíc,takže bych to na druhy nedělil.Vlastně holit nohu bude minimálně stejně zajímavé jako holit tvář a to nemluvím o té ploše k holení
Tož vitaj,tak už tuším kdo mi na Aukru ide po té bílé břitvě
Dobrý je každý člen navíc,takže bych to na druhy nedělil.Vlastně holit nohu bude minimálně stejně zajímavé jako holit tvář a to nemluvím o té ploše k holení
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tak vítej děvče,
teď už mohu mé Drahé říci, že to opravdu není podivné, když si holka listuje tímhle fórem se zalíbením.
teď už mohu mé Drahé říci, že to opravdu není podivné, když si holka listuje tímhle fórem se zalíbením.
Ahoj meliss2a,
vítám Tě mezi námi slavnými Břitevníky. Již bylo načase aby i zde mezi nás muže vstoupila Žena. Vždyť i jediná růže dokáže provonět sál plný tvrdých mužů a nejeden z nich pak mnohem jemněji vnímá krásy života. Proto budiž nám vítána a zajisté mnohý Břitevník si bude považovat za čest, se s Tebou podělit o své znalosti a zkušenosti. Přeji Ti ať se Ti mezi námi líbí.
vítám Tě mezi námi slavnými Břitevníky. Již bylo načase aby i zde mezi nás muže vstoupila Žena. Vždyť i jediná růže dokáže provonět sál plný tvrdých mužů a nejeden z nich pak mnohem jemněji vnímá krásy života. Proto budiž nám vítána a zajisté mnohý Břitevník si bude považovat za čest, se s Tebou podělit o své znalosti a zkušenosti. Přeji Ti ať se Ti mezi námi líbí.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak vitej mezi nami. Teda ne ze bych te chtel zrazovat, ale na cokoliv jineho nez hladkou pokozku bych s tim nesel. Ne ze by to neslo, ale i s obycejnym kopackem se damske intimni partie docela problem, krome casti nad je to samy zahyb .
Neboj, má drahá byla dostatečně zaučena v užívání aby zvládla mistrně cokoli
... takze tu ted mame rodinna pouta?Artifex píše:Neboj, má drahá byla dostatečně zaučena v užívání aby zvládla mistrně cokoli
Děkuji všem za přivítání. Zkušenost s břitvou už nějakou mám, napíšu ji do správného vlákna, ať je pořádek. Kolega Iha je koukám znalec ale debatu na toto téma zde zatím opravdu nechci startovat.
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
No, pěkná vyhýbavá odpověď, drahá, ale dá se říci: ano, jsme spřízněni, zatím ne rodinně ale kdoví
No, přátelé,....a přítelkyně,...původně jsem sem nakoukl z důvodu načerpání zkušeností Vás, odborně vyspělejších příznivců ostrého břitu. Vzhledem k podmračené neděli sde brouzdám téměř celý den a po přečtení nade mnou umístěného příspěvku koukám, že se mi s Břitvou otevírají netušené možnosti....Původně jsem si představoval, že to bude tango Břitva a já a ono to možná bude nakonec trojka....Břitva....přítelkyně....a já. No vida. Pavel