proč přejít na břitvu

PavelHr1

Re: proč přejít na břitvu

Příspěvek od PavelHr1 »

Omlouvám se,....pochopitelně Zde,...ne sde a tango bylo myšleno jako párový tanec. ;)
Ssyx

Příspěvek od Ssyx »

V sobotu jedu naučit pár známejch jak zacházet s Břitvou a dělat kamencovýho překupníka, doufám že budu úspěšný a nevykrvávej mi tam :D
"Kdo dlouho do propasti hledí, toho propast pohltí." Nietzsche
  ▼
▼ ▼
clemo

Příspěvek od clemo »

Vitam se tady (a divim se, ze mi trvalo tak dlouhe objevit tohlo forum).

Takze britva a zena, to se opravdu nevylucuje, jak muzu z vlastni zkusenosti potvrdit. Jednou mi takhle moje (ted uz bohuzel byvala) pritelkyne dovolila oholit ji nohy, no a jako bonus jsem ji ukecal k tomu, at si to necha udelat britvou, ze tak perfektni oholeni jeste nezazila.

Pokud mam pridat nejake ponauceni, tak urcite nemydlit celou nohu najednou, je to prece jen vetsi plocha nez oblicej a nez dojedete z jednoho konce na druhy, tak vam pena opadne a oschne.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Ahoj clemo,
vítám Tě na zdejším foru plném gentlemanů kteří vládnou nástroji nejostřejšími, Břitvami.
Podle toho co píšeš, tak už máš zkušenosti s Břitvou a dokonce ne ledasjaké ale přímo lazebnické.
To je dobře, rádi se dozvíme nové znalosti a postupy.
Přeji Ti stále dobré ostří a pevnou ruku.
8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
clemo

Příspěvek od clemo »

Dekuju za mile privitani. Je opravdu prijemne vedet, ze tady ve stredni evrope nejsem posledni "blazen", ktereho bavi se s britvou holit a jeste vic o ni pecovat.

K danemu tematu jeste bych rad dodal, ze na intimnich partiich jsem ji taky holil, ale britvou ne. Podle meho nazoru "zespoda" je to docela riskantni, ale "zepredu" by to slo, ba co vic britvou lze urcite precizneji nez strojkem vytvarovat nejaky ten "sestrih" (prouzek, trojuhelnicek atd...)
Odpovědět

Zpět na „Pokec o všem co za to stojí“