Brusné kameny mistra Sucháčka
Re: Brusné kameny mistra Sucháčka
Ahoj, děkuji za odpovědi, a milý Radghoste, asi máš pravdu, založit nové téma. Ale je těch témat tady tolik....že má skromnost a chabý orientační smysl mi založit nové téma snad ani nedovoluje, budu rád, když z tohoto bludiště najdu cestu do poslele.... To byl pokus o vtip.
Zdravim ve spolek taky bych chtěl bejt vlastníkem břidlice od mistra sucháčka akorát to mam sakra daleko abych si mohl vybrat svuj kámen takže by mě zajimalo jestli náhodou někdo nepojede nakupovat že bych se s nim dohodl abych se stal vlastnikem takovyho peknyho kousku
Jazyk je břitvou žen, proto ho nenechávají nikdy rezivět
Nóóó, nebyl by problém sucháčka zakoupit a zaslat. Bohužel však -
jeden kámen jsem v pátek kupoval pro jednoho kolegu.
Pan Sucháček dosti podražil a vybrat kousek bez žulových zrn je oříšek a výsledek je nejistý.
Osobně už břidlu od Sucháčka nepoužívám a nedovolil bych si ji doporučit.
Starší kusy, jako např. používá Mistr PetrS jsou jednolité prachové břidly, ale ty, které pan Sucháček prodává teď jsou nestejné kvality.
jeden kámen jsem v pátek kupoval pro jednoho kolegu.
Pan Sucháček dosti podražil a vybrat kousek bez žulových zrn je oříšek a výsledek je nejistý.
Osobně už břidlu od Sucháčka nepoužívám a nedovolil bych si ji doporučit.
Starší kusy, jako např. používá Mistr PetrS jsou jednolité prachové břidly, ale ty, které pan Sucháček prodává teď jsou nestejné kvality.
A co zkusit tohle: http://www.obchodsezarukou.cz/brousek-b ... velky/8862
...mám ho a mylím že to docela jde a za pár korun až domů
...mám ho a mylím že to docela jde a za pár korun až domů
JESUS SHAVES!
Nooo to vypadá přinejmenším zajimavě i se zajimavou cenou
Původní pěkné kameny jsem vybíral když pan Sucháček nebyl doma a jeho paní mi dovolila abych se podíval na polotovary. Našel jsem pár kousků v krabici pod regálem a požádal aby mi je vybrousil na požadované rozměry a hlavně povrchovou jemnost opracování. Naštěstí mi tyto kameny opracoval a poslal. Ostatní kameny které tam měl, byly pro broušení Břitvy nepoužitelné. Pyrytové a křemenné žíly, hrubé různorodé vrstvy břidlice a podobné radovánky. Nemluvě o tom, že na Břitvu klidně slepil břidlu a pískovec. Jak jsem dříve obdivoval jeho výrobky, tak si dnes nejsem jistý, zda bych u něj našel kámen potřebné kvality. Až pojedeme na setkání, tak se u něj zastavím a podívám se jakou kvalitu nabízí v současné době.
Zdravím, Petr.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
A tá brydlica za 199 by bola použiteľná?
To je takhle od pohledu těžko říci.
Nooo dost mě ta břidlice láká asi zvednu telefon a poptám se co přesně to je zač abych si za 300kč nekoupil kámen s tím co je tu popisovaný jako nežádoucí
Myslím, že ti toho moc neřeknou.