Britvy Temperite U.S.A BY CASE.
Re: Britvy Temperite U.S.A BY CASE.
Krásná a kvalitní práce - GRATULUJI.
Stále se zdokonaluješ a výsledky přichází...
Stále se zdokonaluješ a výsledky přichází...
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Dakujem Petr. No ucim sa nove veci a proste iba skusam. Prave to skusanie prinasa mi radost. Uz pracujem na novych strenkach drevenych. Akurat premyslam akym lakom, ci voskom transprentnym natret drevo aby malo vyrazny lesk?
Jozef
Jozef
Jen nejkvalitnější syntetické laky, protože oleje nezvládnou louh z mýdla a pěny a ztratí se a musí se znovu a znovu opravovat.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak som sa pustil do dalsi strienok a nakoniec natrel lakom syntetickym ako si mi poradil Petr. Rozmyslal som ake drevo najst aby bolo nieco kvalitnejsie. Proste som kupil peknu vyrezavanu misku a nakreslil obrysy a vyrezal.
Trochu viac prace s brusenim rucnym na smirgelpapiru a malym pilnikom
Najtazsia cast... nity. Skusal som zelezne cierne. No nepacili sa mi. Zohnal som mosadzny drat na zvaranie ako radil chlpos a uz len vyklepkavat. Pomalicky trpezlivo.... Nooooo lepsie od minuleho, ale taku krasnu hlavicku este ani zdaleka nema.
Trocha vycentrovat britvu v strenkach a klepkat a klepkat. A staci uz iba natriet transparentnym lakom.
Normalne sa mi pacia v tom dreve. Zatial schne a este 2-3 natery a hotovoNemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ale příspěvky o výrobě střenek nepatří do tohoto vlákna.
Dakujem za info. Vies to prosim presunut kam to patri. Dakujem
Ahojte dnes som konečne Temperitku vyskúšal holením holenie fajnové , len blišie k špičke sa mi zdá iná ostrosť ako na ostatnej dľžky ale to je tím že má rozdielnu šírku čepele a to je problém nabrúsiť. Nechcel som ju zrovnať lebo by višla dosť úska .
Zdravì Chlpos57 :-)