Mikroskop
Re: Mikroskop
Ja nechci jit do Náchoda taky . Jenom se chci pochlubit, že jsem již nevydržel pri broušení čekat na profi mikroskopy v práci a záviděl všem, co můžou kontrolovat jak vypada fazetka během broušení a tak jsem si zaobstaral mikroskop Besser biolux NV taky.
Ahojte strojársky mikroskop ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zdravì Chlpos57 :-)
To Ivan,
sice se zpožděním, ale zato velice rád Ti přeji domácí čuč na práci. Za ty roky co jej vlastníš, už máš určitě vychytané světlo a stín a hloubku ostrosti. Já s tím laboruji stále a ne vždy jsem spokojený.
to chlpos57,
nevím jak se daří ve strojnickém mikroskopu doladit světlo a hloubku ostrosti, ale každopádně je to velký krok kupředu, když vidíš jaký je výsledek na každém kameni a můžeš tak korigovat postup.
Přeji spoustu pěkného dívání.
sice se zpožděním, ale zato velice rád Ti přeji domácí čuč na práci. Za ty roky co jej vlastníš, už máš určitě vychytané světlo a stín a hloubku ostrosti. Já s tím laboruji stále a ne vždy jsem spokojený.
to chlpos57,
nevím jak se daří ve strojnickém mikroskopu doladit světlo a hloubku ostrosti, ale každopádně je to velký krok kupředu, když vidíš jaký je výsledek na každém kameni a můžeš tak korigovat postup.
Přeji spoustu pěkného dívání.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Ahoj Peter díky za povzbudivé slová , ešťe stále laborujem s ním lebo je zaostrený na pevnú vzdialenosť ,zaostrujem vzdialenosťou predmetu , a svetlo má prisvietenie malou baterkou cez lupu . To vieš človek sa stále niečo učí .Prajem hodne zdravia a drž sa .
Zdravì Chlpos57 :-)
Dva velmi nízké cca 1-3mm klínky přes a proti sobě a přisouváním k sobě a od sebe se zvyšuje výška a tím zaostřovat. Taky se vyplatí tam udělat tužkou značky pro rychlejší nastavení.
Díky za přání
Díky za přání
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.