Logo Břitvy ... "Apel"
Re: Logo Břitvy ... "Apel"
Poprosím nekeho kdo to umí splnit, zrobte to do požadovaného formátu, ja na ty detaile nemám buňky a Pe ťánek je malinko marodný.
Naposledy upravil(a) EDELWEISS dne 20 bře 2009, 15:25, celkem upraveno 1 x.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Ahoj kolegové,
Tobě Radgoste bych chtěl moc poděkovat, jestli by jsi se toho ujal. Jak Napsal Edí, jsem na tom hůře jak malé mimino. Už jenom se začít pos....... Skřipajzna mrchová.
A tobě Edí, díky za to roztomilé oslovení, už se to provalilo, že su mymyno (Teda věčné jak říká moje paní.)
Tobě Radgoste bych chtěl moc poděkovat, jestli by jsi se toho ujal. Jak Napsal Edí, jsem na tom hůře jak malé mimino. Už jenom se začít pos....... Skřipajzna mrchová.
A tobě Edí, díky za to roztomilé oslovení, už se to provalilo, že su mymyno (Teda věčné jak říká moje paní.)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Zdravím všechny zasloužené břitevníky, posílám další, vyvinutější návrhy, více zpracované, jen vizualizace vyražení na na břit dotáhnu do konce později. Vychází to z předchozí verze. Psací písmo je zvoleno, kvůli své eleganci, připomíná mi notový zápis a hudba kultivovanost. Znak břitvy jsem méně zeschematizoval v bílých odlescích by měla být znát ležatá osmička která byla základem předchozího zobrazení a je atributem dlouhé životnosti. Rád bych vytvořil ještě třetí pro mne konečný návrh, který by měl být vizuelně i co se týka zobrazení výše uvedených myšlenek nejjasnější, rád bych si před tím přečetl vaše názory, pokud nějaké budou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Napadlo me ze se sama nabizi podobnost pismene B s tvarem britvy na predchozim navrhu na nejake pouziti. Neco bych zpachtil, ale jsem nepouzitelnej v kresleni a pocitacova grafika mi taky nic nerika. Mozna se tohohle napadu chytne jeden z vas kolegove a pouzije to nedelam si na to zadne naroky.
potratilo se ... Logo Břitvy ... "Apel"
Dámo i pánové
.. klaním se k Vám všem ku Zemi. Prosím Vás všecky hluboce:
Neukončeme a NE.POTRAťME tuto demokratickou diskusi o našem logu v zapomění davu . Špatný ....
.. klaním se k Vám všem ku Zemi. Prosím Vás všecky hluboce:
Neukončeme a NE.POTRAťME tuto demokratickou diskusi o našem logu v zapomění davu . Špatný ....
Holení se Břitvou je láska dobrovolně zpečetěná vlastní krví. Laskavý rituál a Partnerka celým životem…
V patek jsem se rozhodl, ze se naucim vektorove kreslit. Mam v tomhle pokusu pokracovat? (original je ve formatu .svg, ktery se neda pridat jako attachment)
A jeste jednu pro inspiraci...
(snad mne Edelweiss nebude nahanet jako posledne
(snad mne Edelweiss nebude nahanet jako posledne
Klidně pokračuj.
Tohle bych si na čepel klidně nechal vyleptat.
Tohle bych si na čepel klidně nechal vyleptat.
Velice důstojný znak naší Břitevnické společnosti. Krásná a velice pěkná kompozice. Možná malinko světla na hrany střenek tam kde jsou ve stínu. (Jako máš na nýtech). Zvýraznilo by to obrys střenek a prohloubilo plastičnost tvaru. Ale každopádně je to nádherné. Blahopřeji, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Takhle by to mohlo vypadat na strance a uz koncim.