Udělej to tedy ve velikosti 170px × 94px s transparentním pozadím.
Jen bych požádal - tu hnědou na střence krapet ztmav nebo ji udělej černou - ta hnědá vypadá tak nějak uměle.
Tečku v nápise Břitva.cz dej prosím na linku tak je to v doménovém jméně.
Logo Břitvy ... "Apel"
Re: Logo Břitvy ... "Apel"
Omlouvam se, pane sef! Poklona! Vazne si nechci vynucovat pozornost.
Zkusim jeste zmenit design strenek do moderna, neco jako lesteny tmavy kamen nebo plast.
Zkusim jeste zmenit design strenek do moderna, neco jako lesteny tmavy kamen nebo plast.
Změna je život, alespoň to tady trochu uživíme.
Ta šířka obrázku v pixelech je ale limitující, obávám se, že břitva bude na takém obrázku moc malá a znaky jednotlivých zemí nebudou srozumitelné.
Zkus nakreslit jen čepel se znaky.
Nebo co tě napadne.
Ta šířka obrázku v pixelech je ale limitující, obávám se, že břitva bude na takém obrázku moc malá a znaky jednotlivých zemí nebudou srozumitelné.
Zkus nakreslit jen čepel se znaky.
Nebo co tě napadne.
Rozkaz! Tady je verze 300x94, kterou jsem pouzil v tom screenshotu vyse. Musi to byt 174?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Musí, protože by se obrázek jinak zdeformoval.
Fórum jde graficky modifikovat, ale já to neumím a PHP se teď určitě učit nebudu.
Fórum jde graficky modifikovat, ale já to neumím a PHP se teď určitě učit nebudu.
Jo a musí to být transparentní GIF.
Myslim, ze bude muset hora k Mohamedovi.
Trosku modernejsi vzhled?
Trosku modernejsi vzhled?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ano, ta modrá pěkně pasuje k barvě fóra.
Je to opravdová shoda myšlení - všechny emaily spojené Břitvami mám označené modrou barvou.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Bratři břitevnící,to logo vytvořené Sparqem je moc pěkné ale to původní , s nápísem BŘÍTVA.CZ.Další varianta se zemskými znaky na čepeli už pěkná není ,vypadá tak trochu pouťově a vnáší to do znaku břitvy něco co sem podle mého nepatří.Břitva je kosmopolitní,celosvětová,univerzální,holí se sní Čech i Němec,Francouz i Brit,Eskimák i černoch z Timbuktu ,mužik na celinách i gaučo na pampě ,tak proč zemské znaky?!Mělo by takové být i toto fórum.
Někteří břitevníci mají zemský znak (nebo jeho část) ve svém podpisu či avataru - to je vpořádku,deklarují tím svou příslušnost či sympatie eventualně názor ale do loga tohoto fóra to podle mého skromného názoru nepatří.
Někteří břitevníci mají zemský znak (nebo jeho část) ve svém podpisu či avataru - to je vpořádku,deklarují tím svou příslušnost či sympatie eventualně názor ale do loga tohoto fóra to podle mého skromného názoru nepatří.
JESUS SHAVES!