Ohlasy na zboží a služby eshopu OstréBřitvy.cz

JHWS

Re: Ohlasy na zboží a služby eshopu OstréBřitvy.cz

Příspěvek od JHWS »

Děkuji!

Josef
Milru

Příspěvek od Milru »

Teď už nejsem v holení břitvou úplný začátečník, holím se třetím rokem a to pravidelně a o břitvu se starám sám. Ale všechno jsem se dočetl, nebo telefonicky dozvěděl právě od pana Josefa a díky všem různým informacím, které zdarma sdílí na svých stránkách, jsem se rozhodl první břitvu koupit právě od něj. Bylo to nejlepší rozhodnutí! Osobní přístup a pomoc při rozhodování mě hodně pomohlo. Navíc, který jiný prodejce břitvu před odesláním zákazníkovi zkontroluje a ještě popřípadě nabrousí. Služba k nezaplacení a to zdarma k břitvě…
V poslední době jsem měl potřebu holit se častěji, takže vznikla potřeba další břitvy. Říkal jsem si že vím co chci a nějakou břitvu jsem si vybral. Pan Josef mi zavolal a probral se mnou moje potřeby a spolu jsme můj výběr upravili k mé spokojenosti. Je to studnice vědomostí se spoustou vlastních zkušeností a prvotřídní brusič!
Břitva dorazila dobře zabalená, opět perfektně ostrá, prostě paráda! Nenapadá mě žádný důvod koupit si břitvu jinde, ale vím o spoustě důvodů proč oslovit právě pana Josefa.
Velké díky!!!
JHWS

Příspěvek od JHWS »

Děkuji zuřivě,

kolego Břřitevnííku!

Josef
chlpos57

Příspěvek od chlpos57 »

:shock: Samochvála smrdí.
Zdravì Chlpos57 :-)
JHWS

Příspěvek od JHWS »

To je ale pravda, Romane, komu čest, tomu čest!
JHWS

Příspěvek od JHWS »

Stejně je to jedno.

Kdo zkusil, ví.

Kdo nezkusil, touží.
Kdo touží, chce.
Kdo chce, bude mít.
Kdo má, zkusil.
Kdo zkusil, ví.

Kdo ví, hodnotí.

A tak je to se vším, nejenom s břitvou, že?

Kategorie brusičů břitev jsou asi dvě:
1. Myslel, nevěděl, snažil se, chtěl.
2. Nabrousil a naostřil břitvu.

A když se kdosi dostane do druhé kolonky, tak se lepší, zdokonaluje, maká, brousí, ostří, shání břitvy coby zkušební materiál, naučí se v rámci možností břitvy odrezit, odčernit, srovnat, nabrousit, naostřít, vyleštit. To ale není legrace.
Proto se každou další břitvou, která mu projde rukama, zdokonaluje. Nelze jinak.

Ale samozřejmě všichni umí brousit a ostřit břitvy lépe, než je brousím já. Jenomže ti nejlepší existující nemají čas.

To je ten důvod, proč mi lidé posílají břitvy k broušení a ostření. Též nemám čas, ale kolegovi břitevníkovi v nouzi rád pomůžu.

Kdo si taky může jen tak pro svoji potřebu pořídit výbavu za cca 30 tis. jenom proto, aby si mohl brousit a ostřit břitvu pouze sám sobě, ptám se?

Děkuji za odpovědi.

Josef
chlpos57

Příspěvek od chlpos57 »

8-) Poučné.
Zdravì Chlpos57 :-)
JHWS

Příspěvek od JHWS »

Tak!