Děkuji!
Josef
Ohlasy na zboží a služby eshopu OstréBřitvy.cz
-
JHWS
-
Milru
Re: Ohlasy na zboží a služby eshopu OstréBřitvy.cz
Teď už nejsem v holení břitvou úplný začátečník, holím se třetím rokem a to pravidelně a o břitvu se starám sám. Ale všechno jsem se dočetl, nebo telefonicky dozvěděl právě od pana Josefa a díky všem různým informacím, které zdarma sdílí na svých stránkách, jsem se rozhodl první břitvu koupit právě od něj. Bylo to nejlepší rozhodnutí! Osobní přístup a pomoc při rozhodování mě hodně pomohlo. Navíc, který jiný prodejce břitvu před odesláním zákazníkovi zkontroluje a ještě popřípadě nabrousí. Služba k nezaplacení a to zdarma k břitvě…
V poslední době jsem měl potřebu holit se častěji, takže vznikla potřeba další břitvy. Říkal jsem si že vím co chci a nějakou břitvu jsem si vybral. Pan Josef mi zavolal a probral se mnou moje potřeby a spolu jsme můj výběr upravili k mé spokojenosti. Je to studnice vědomostí se spoustou vlastních zkušeností a prvotřídní brusič!
Břitva dorazila dobře zabalená, opět perfektně ostrá, prostě paráda! Nenapadá mě žádný důvod koupit si břitvu jinde, ale vím o spoustě důvodů proč oslovit právě pana Josefa.
Velké díky!!!
V poslední době jsem měl potřebu holit se častěji, takže vznikla potřeba další břitvy. Říkal jsem si že vím co chci a nějakou břitvu jsem si vybral. Pan Josef mi zavolal a probral se mnou moje potřeby a spolu jsme můj výběr upravili k mé spokojenosti. Je to studnice vědomostí se spoustou vlastních zkušeností a prvotřídní brusič!
Břitva dorazila dobře zabalená, opět perfektně ostrá, prostě paráda! Nenapadá mě žádný důvod koupit si břitvu jinde, ale vím o spoustě důvodů proč oslovit právě pana Josefa.
Velké díky!!!
-
JHWS
Děkuji zuřivě,
kolego Břřitevnííku!
Josef
kolego Břřitevnííku!
Josef
-
chlpos57
-
JHWS
To je ale pravda, Romane, komu čest, tomu čest!
-
JHWS
Stejně je to jedno.
Kdo zkusil, ví.
Kdo nezkusil, touží.
Kdo touží, chce.
Kdo chce, bude mít.
Kdo má, zkusil.
Kdo zkusil, ví.
Kdo ví, hodnotí.
A tak je to se vším, nejenom s břitvou, že?
Kategorie brusičů břitev jsou asi dvě:
1. Myslel, nevěděl, snažil se, chtěl.
2. Nabrousil a naostřil břitvu.
A když se kdosi dostane do druhé kolonky, tak se lepší, zdokonaluje, maká, brousí, ostří, shání břitvy coby zkušební materiál, naučí se v rámci možností břitvy odrezit, odčernit, srovnat, nabrousit, naostřít, vyleštit. To ale není legrace.
Proto se každou další břitvou, která mu projde rukama, zdokonaluje. Nelze jinak.
Ale samozřejmě všichni umí brousit a ostřit břitvy lépe, než je brousím já. Jenomže ti nejlepší existující nemají čas.
To je ten důvod, proč mi lidé posílají břitvy k broušení a ostření. Též nemám čas, ale kolegovi břitevníkovi v nouzi rád pomůžu.
Kdo si taky může jen tak pro svoji potřebu pořídit výbavu za cca 30 tis. jenom proto, aby si mohl brousit a ostřit břitvu pouze sám sobě, ptám se?
Děkuji za odpovědi.
Josef
Kdo zkusil, ví.
Kdo nezkusil, touží.
Kdo touží, chce.
Kdo chce, bude mít.
Kdo má, zkusil.
Kdo zkusil, ví.
Kdo ví, hodnotí.
A tak je to se vším, nejenom s břitvou, že?
Kategorie brusičů břitev jsou asi dvě:
1. Myslel, nevěděl, snažil se, chtěl.
2. Nabrousil a naostřil břitvu.
A když se kdosi dostane do druhé kolonky, tak se lepší, zdokonaluje, maká, brousí, ostří, shání břitvy coby zkušební materiál, naučí se v rámci možností břitvy odrezit, odčernit, srovnat, nabrousit, naostřít, vyleštit. To ale není legrace.
Proto se každou další břitvou, která mu projde rukama, zdokonaluje. Nelze jinak.
Ale samozřejmě všichni umí brousit a ostřit břitvy lépe, než je brousím já. Jenomže ti nejlepší existující nemají čas.
To je ten důvod, proč mi lidé posílají břitvy k broušení a ostření. Též nemám čas, ale kolegovi břitevníkovi v nouzi rád pomůžu.
Kdo si taky může jen tak pro svoji potřebu pořídit výbavu za cca 30 tis. jenom proto, aby si mohl brousit a ostřit břitvu pouze sám sobě, ptám se?
Děkuji za odpovědi.
Josef
-
chlpos57
-
JHWS