Vánoce a Silvestr 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vánoce a Silvestr 2009
ahoj vsem v povanocni dobe. Ja dostal kostku kamence a krem Pitralon, jen jsem ziral, ze do toho u vyrobce pridavaji silikonovy olej. Ten se jinde pouziva jeko prisada proti penivosti. Tak uvidim, snad to bude pekne penit. Britvicku formatu 8/8 jsem jeste ani nevidel. Kde se da sehnat? Sirkou se jiste blizi k nozum do mikrotomu..musi to byt nadhera.
Ženy a břitvy mají jedno společné. Tupé nestojí za nic...
Darovane břitvě na zuby nekoukej.
Darovane břitvě na zuby nekoukej.
Mikrotomove noze jsou o necem jinym a 8/8 se da celkem bezne koupit na netu. Jen na to mit. Pak se to naucit brousit a pouzivat.
Tak ta slíbená anglická štětka dorazila a poprvním přiložení na tvář přímo nadchla!! Navíc se k ní pod stromečkem přidaly i tři břitvy: jeden Meixner Mikulášovice, jedna stará 3/8 se značením Blue steel a jedna funglová Puma, která je důkaz toho, jak hluboko může klesnout nožířská firma, spoléhající se jen na jméno a ne na kvalitu: zkudrnatělé střenky, v pivotnýtku podélná vůle 1,5mm. volná, na jedné straně břitu fazetka 1,25mm na druhé straně není vůbec. nechám jí v původním stavu nejméně do setkání, pak teprve uvidím, jestli má význam ji nějak opravovat a ostřit!!!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Není ta chuderka Puma vykovaná do oblouku k jedné straně? To by odpovídalo té fazetce na jedné straně. Nebo brousí (jako ta paní na videu - ta má dva ležící diamanťáky) jenom na jednom kotouči a pak se mu jednou rukou fazeta povedla a druhou už ne. Střenky udělat nové, pivot-nýt vypouzdřit a přenýtovat - klasika. Měj ji rád, ona za to nemůže, že na ni šáhly ruce necitlivé. Až ji načančáš tak uvidíš jací budete kamarádi.
Jinak blahopřeji ke krásným Vánočním dárkům. Přidej fotky ať se taky pokocháme.
Zdravím, Petr.
Jinak blahopřeji ke krásným Vánočním dárkům. Přidej fotky ať se taky pokocháme.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Pánové já vám závidím.
Těšil jsem se jako blázen. Pod stromečkem jsem měl nejaký ty vody po holení, mezi nimi i nový Barbusáky, a jiný věcičky jak to už bývá, ale sám sobě jsem si dal mojí třetí krasavici KIEBITZ, do krabičky, zabalil vánočním papírem a napsal "Kružítko pro tatínka", při rozbalování jsem si ji nechal nakonec. "Tak ukaž to kružítko" volala rodinka, já pám to vám snad asi ani nebudu ukazovat, "jen to rozbal !! " no tak jsem to rozbalil. Holky koukaly jak blázni co to je a moje drahá začala řvát na celý kolo, ať s tim okamžitě ale okamžitě vypadnu a žádnou takovou věc už domu nikdy netahám, že mi to už jednou jasně řekla. No tak jsem řekl že se budu holit v práci a štědrej večer pro mě skončil, dál jsme se nebavili až do druhýho dne. Tak takhle jsem si to nepředstavoval, co se dá dělat. Budu mít svoje krásky pěkně u sebe v práci a tam se o ně budu starat a taky se s nima holit. Hezký zbytek vánoc přeji... no ono už vlastně je po. Tak jestli máte volno tak aspoň hezký volno všem
Těšil jsem se jako blázen. Pod stromečkem jsem měl nejaký ty vody po holení, mezi nimi i nový Barbusáky, a jiný věcičky jak to už bývá, ale sám sobě jsem si dal mojí třetí krasavici KIEBITZ, do krabičky, zabalil vánočním papírem a napsal "Kružítko pro tatínka", při rozbalování jsem si ji nechal nakonec. "Tak ukaž to kružítko" volala rodinka, já pám to vám snad asi ani nebudu ukazovat, "jen to rozbal !! " no tak jsem to rozbalil. Holky koukaly jak blázni co to je a moje drahá začala řvát na celý kolo, ať s tim okamžitě ale okamžitě vypadnu a žádnou takovou věc už domu nikdy netahám, že mi to už jednou jasně řekla. No tak jsem řekl že se budu holit v práci a štědrej večer pro mě skončil, dál jsme se nebavili až do druhýho dne. Tak takhle jsem si to nepředstavoval, co se dá dělat. Budu mít svoje krásky pěkně u sebe v práci a tam se o ně budu starat a taky se s nima holit. Hezký zbytek vánoc přeji... no ono už vlastně je po. Tak jestli máte volno tak aspoň hezký volno všem
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
Tak snad jo, je to krásná 7/8, střenky se tváří jako umělé, s kresbou rohoviny, ale řezané napříč rohu. Navíc se to tváří , potvora, jako nerezka, i když to tam není nikde napsaný.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Gratuluju k dárkům. Co napsal cynicc docela zamrzí obzvlášť na Vánoce. U nás je to jinak, jsem sice za potrefenýho blázna, ale už je to s úsměvem a pohledem jak na malýho kluka co si hraje. Dokonce manželku opustila ta největší hrůza a nechala na sebe jednou břitvou i sáhnout. Takže přeji lepší zítřky při kterejch budou postupně roztávat ledy.
Ahoj Cynicc,
nebuď smutný z toho co se Ti přihodilo. Je mi jasné, že to přijde líto, ale ono se to časem poddá pozvolna samo. Tvoje paní pochopí, že to není vražedný nástroj, ale stejně jako kuchyňský nůž, předmět denní potřeby. Navíc ten krásný nástroj používáš hlavně proto, aby jsi se jí líbil. Určitě se v životě setkala s nějakou smutnou událostí, která v ní vyvolává strach z tak příliš ostrého nástroje. Měj pro svou paní trpělivost a její pochopení bude Tvou odměnou. Po čase se oba budete usmívat nad letošními Vánocemi. Možná občas pozapomenout na monitoru HODNĚ zvětšenou krásku se zlacením a zdobenými střenkami aby uviděla, že je to také krása, nejenom pracovní nástroj. Ženu na pentličku zkus nalákat - vodníci prý mají úspěch, tak proč to nezkusit.
Zdravím, Petr.
nebuď smutný z toho co se Ti přihodilo. Je mi jasné, že to přijde líto, ale ono se to časem poddá pozvolna samo. Tvoje paní pochopí, že to není vražedný nástroj, ale stejně jako kuchyňský nůž, předmět denní potřeby. Navíc ten krásný nástroj používáš hlavně proto, aby jsi se jí líbil. Určitě se v životě setkala s nějakou smutnou událostí, která v ní vyvolává strach z tak příliš ostrého nástroje. Měj pro svou paní trpělivost a její pochopení bude Tvou odměnou. Po čase se oba budete usmívat nad letošními Vánocemi. Možná občas pozapomenout na monitoru HODNĚ zvětšenou krásku se zlacením a zdobenými střenkami aby uviděla, že je to také krása, nejenom pracovní nástroj. Ženu na pentličku zkus nalákat - vodníci prý mají úspěch, tak proč to nezkusit.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
To cynic tak to je blby, ale na druhou stranu aspon ti je nebude tupit holenim svych nohou.
To Zipino. Uz jsem hovoril s Petrem, jestli ty sisaty diry nemeli nejaky ucel jako napr chranit strenky pred prasknutim pri otaceni cepele.
To Zipino. Uz jsem hovoril s Petrem, jestli ty sisaty diry nemeli nejaky ucel jako napr chranit strenky pred prasknutim pri otaceni cepele.