Dotazy na PetraS
Dotazy na PetraS
Zde je možno míti případné dotazy na nabízené služby.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Re: Dotazy na PetraS
Tak já bych začal prvním dotazem -
bylo by možné nějak opravit a snýtovat tu mojí vyřezanou střenku (tu ve tvaru křídel)?
tím "opravit" mám na mysli nějak to převrtat pokud možno rovně.. když jsem to vrtal, myslel jsem si, že je to rovně, ale fakt to rovně nebylo.. s tím asi budou souviset krčky nýtků, který budou musit být širší..
projednal bych toto všechno s Vámi osobně, jestli to ovšem půjde.
bylo by možné nějak opravit a snýtovat tu mojí vyřezanou střenku (tu ve tvaru křídel)?
tím "opravit" mám na mysli nějak to převrtat pokud možno rovně.. když jsem to vrtal, myslel jsem si, že je to rovně, ale fakt to rovně nebylo.. s tím asi budou souviset krčky nýtků, který budou musit být širší..
projednal bych toto všechno s Vámi osobně, jestli to ovšem půjde.
Břitva je krásná i zákeřná jako život - stačí nepozornost a není cesty zpět.
Určitě Tvá kráska půjde opravit a přenýtovat. Nejhorší je dohodnout ten termín setkání a pak už to ostatní je bezproblémové. Střenky se budou muset zřejmě vyfutrovat mosazí a pak to půjde přenýtovat do roviny. Chce to trochu času a trpělivosti, nářadí a materiál na to je.
Zdravím, Petr.
Zdravím, Petr.
Snad to opravdu nějak půjde, chuděrka mi tu dlouho leží netknutá.. Mám obavy, že budu muset přiříznout prošky pro nýtek i na druhou stranu, protože tomu epoxydu nevěřím ani za mák.
Se slečnou se moc těšíme na naše setkání, snad nám to tedy vyjde co nejdřív:-)
Se slečnou se moc těšíme na naše setkání, snad nám to tedy vyjde co nejdřív:-)
Břitva je krásná i zákeřná jako život - stačí nepozornost a není cesty zpět.
Ahoj vašnosti!
Rád bych svěřil (zatím) jeden ze svých skvostů do rukou nejpovolanějších.
V jiném vláknu píšeš, že jsi ochoten na žádost vyrobit i dřevěnou střenku a o to mi jde.
Ona břitva má ulomenou jednu část plastové střenky u ramínka. Rád bych plnohodnotnou střenku tvarově shodnou s původní, pokud možno nějaké unikátní dřevo, pokud jej máš k dispozici. Pokud můžeš takové dřevo sehnat, ale znamenalo by to další vícenáklady, nevadí. Cena nerozhoduje.
V případě Tvého souhlasu, si dáme více info přes SZ.
Čau. B.
Rád bych svěřil (zatím) jeden ze svých skvostů do rukou nejpovolanějších.
V jiném vláknu píšeš, že jsi ochoten na žádost vyrobit i dřevěnou střenku a o to mi jde.
Ona břitva má ulomenou jednu část plastové střenky u ramínka. Rád bych plnohodnotnou střenku tvarově shodnou s původní, pokud možno nějaké unikátní dřevo, pokud jej máš k dispozici. Pokud můžeš takové dřevo sehnat, ale znamenalo by to další vícenáklady, nevadí. Cena nerozhoduje.
V případě Tvého souhlasu, si dáme více info přes SZ.
Čau. B.
Břitva - to je životní postoj.
Konečně je to tady,
vítám Tě Barone na zdejším foru. Velice rád Ti vyrobím střenky na Tvou Břitvu. Detaily probereme na SZ. Každopádně jsem moc rád, že jsi se přidal k naší společnosti. Škoda, že Tvoje příspěvky z Rybiny už nejsou získatelné. Bylo by dobré kdyby jsi opět přidal hejno Tvých zkušeností a znalostí na zdejší forum.
Zdravím, Petr.
vítám Tě Barone na zdejším foru. Velice rád Ti vyrobím střenky na Tvou Břitvu. Detaily probereme na SZ. Každopádně jsem moc rád, že jsi se přidal k naší společnosti. Škoda, že Tvoje příspěvky z Rybiny už nejsou získatelné. Bylo by dobré kdyby jsi opět přidal hejno Tvých zkušeností a znalostí na zdejší forum.
Zdravím, Petr.
Zas taková sláva to s mými znalostmi není. Když jsem zběžně prohlédl toto fórum, tak jsem chvíli váhál, zda si ponechat nick "Baron", nebo se pojmenovat spíše vhodnějším - "Neználek"...
Mám neodbytný pocit, že psaní toho co bylo na Rybině sem, by bylo pouhé opakování již napsaného a všeobecně známého.
Mám neodbytný pocit, že psaní toho co bylo na Rybině sem, by bylo pouhé opakování již napsaného a všeobecně známého.
Břitva - to je životní postoj.
Každá troška je dobrá, Barone.
Navíc za tu dobu minulou jsi nasbíral spoustu dalších poznání a vědomostí a tak je sem přidej abychom se i my mohli podělit.
Zdravím, Petr.
Navíc za tu dobu minulou jsi nasbíral spoustu dalších poznání a vědomostí a tak je sem přidej abychom se i my mohli podělit.
Zdravím, Petr.
Jů, kdo se to tu objevil, Baron sám!
Buď znovu vítán!
Pokračování zde: viewtopic.php?f=36&t=414
edit by Radgost
Buď znovu vítán!
Pokračování zde: viewtopic.php?f=36&t=414
edit by Radgost