Vánoce a Silvestr 2009

Zipíno

Re: Vánoce a Silvestr 2009

Příspěvek od Zipíno »

To se uvidí, až si jí prohlédne na setkání několik znalejších břitevníků ;)
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Meny

Příspěvek od Meny »

To Cynicc: Víš připadá mi to jak velice smutná věc, co se ti stalo o Vánocích. Pravdě podobně tvoje drahá polovička jednala
vzhedem k přítomnosti dětí nepřiměřeně. Zkusil bych s ní v nějakou příhodnou(jen né u sexu) :) chvíli prodiskutovat výhody a nevýhody holení břitvou. Nevím jak je tvoje dalece technicky vzdělaná,ale možná popis preciznosti a umění výroby by mohl
zapůsobit na její umělecké cítění.Pak by se snad dalo diskutovat o tom za jakých podmínek by mohly tvoje krásky obývat stejný domov jako ty a tvoje rodina.Ovšem zkažený Štědrý den ti to už nevrátí.Jinak se zcela ztotožňuju s PetremS.
Za mě ti mohu pouze popřát mnoho štěstí a taktického umu ve vyjednávání s tvoji drahou polovičkou.

Ps:Zkus ji taky trochu chápat
Non est viri timere sudorem
Radyx
admin

Příspěvek od Radyx »

To Cynicc: smutné ale současně výzva k prosazení se.
Mám koníčky které buď smrdí střelným prachem nebo jsou pěkně ostré a když nic z toho tak jsou "drahé". Zavzpomínám-li tak jsem se taky nesetkával vždy s kladnými ohlasy. Jenom čas a důraz kladený na to že jsou to MOJE věci které mi dělají radost přiměl okolí to akceptovat což už je stav který bohatě stačí.
Držím palce, vytrvej a pokračuj v osvětě!!!
cynicc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cynicc »

Všem Vám velice děkuji za projevenou lítost nad tím co se stalo, ale už to odvál čas a děkuji za podporu. Jak říkám v těchhle věcech si sicebudu dělat co chci, ale tak abych kvůli tomu nepřišel o střechu nad hlavou. Ono znáte ženský, když se šprajcnou tak s nima nehnu. Asi bude nejlepší nechat to času a klidu a pomaloučku postupně si zvykat. Ono ty důvody jsou různý, to nikdo nemůže vědět co se člověku honí hlavou. Moje drahá žila s blbcem kterej ji dost řezal a dělal i jiný ošklivý věci a možná i na nůž došlo, takže když to má člověk nějak v podvědomí zafixovaný , těžko se to dostává pryč. Já jsem úplně jinej člověk, bezdůvodně neublížím mouše, u mě se nemusí bát, ale vysvětlujte to no.
Teďka se holím v práci, tady si ty krásky hýčkám a leštím a kochám se jimi, doma mám jen bagr a strojky, ale nepoužívám je, protože je nepotřebuju, to už by muselo být ..., břitva je dokonalá a teď jak získávám praxi tak se mi s ní čím dál líp holí a pochybuju že bych ji kdy v budoucnu pustil k vodě, jsem rád že jsem břitevník a patřím mezi vás!!
Však taky když přijdu domů a dám pusu na uvítanou tak se pousměje a řekne fuj ty ale zas smrdíš :-) tak a to je pro mě ta pravá známka toho že jsem se dobře oholil a posléze vybral tu správnou vodu po holení :-)

VšemVám přeju krásnýho Silvestra - kdo můžete tak si ho krásně užijte, zítra a celý rok mějte dobrou náladu, buďte zdrávi a šťastní, nezapomeňte na novoroční procházku, milujte se a množte se a neperte se:-)
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Tak nám fórum po vánocích nějak utichlo. :-D
Haló, vstáváááááát!!!!! :lol:
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Ha, Radgost, už má svátků dost,
nepozván dorazil, chaloupku otočil a mě tím PROBUDIL§!!! :lol: :lol:
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Přesně!!!
Nastal čas vyhlížení velikonočních vajíček! :twisted:

Sněženky, narcisy, třešně a vůbec...
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Všem ahoooj letos :lol:
jak mám sem připisovat, když pracuji na nových střenkách ze Zebrána pro 8/8 WB. Klínek a středová zarážka z kosti a tak vyřezávám, broussssím, vrrrrtám a působím smrady a prach. Pravá Novoroční atmosféra. Sem tam páchám fotku a až to bude komplet, tak udělám malý seriálek. :cry:
Zdravím, Petr. 8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Tak to pane Mistr vofafrne aby se to neposerialkovalo. :lol:
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Tak, tak, hlavně vofafrně! Já se do té Pumy taky pustil hodně vofafrně a už je fazetka břitu stejná na obou stranách, ale je to kompletní budování břitu, kterej tam nebyl. Ale to se zjistilo až pod mikroskopem.
Zamčeno

Zpět na „Pokec o všem co za to stojí“