Tak už začínáme organizovat další sraz.
Ideální by bylo sehnat nějakou chatu na Vysočině - aby jsme to měli všichni stejně.
Jak Moravani tak Češi.
Pokud je zde někdo z Vysočiny a byl by ochoten na víkend pronajmout nějakou myslivnu či něco podobného, nechť se mi prosím ozve.
Pokud se tak nestane prosím o případnou nabídku pronájmu chaty v jiné lokalitě.
Jarní setkání Břitevníků 2010
Re: Jarní setkání Břitevníků 2010
Budu se snažit, ale nevím, zda bude do května hotová výměna žumpy. On je kvůli ní rozbagrovanej celej dvůr.
Jinak je to obec Rychnov na trase Hlinsko - Polička
Jinak je to obec Rychnov na trase Hlinsko - Polička
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Přihoď Zipíno souřadnice, ať se čučneme co máš na dvoře.
Hlavně abychom se mohli čučnout kudy tudy do Rychnova a kde tam pobudeme když to dopadne.
Hlavně abychom se mohli čučnout kudy tudy do Rychnova a kde tam pobudeme když to dopadne.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
+49° 46' 25.45", +16° 4' 11.29"
Mapy Google
Mapy Google
A zhruba kdy?
Kdyby se to podařilo, tak by to bylo krásné místo. Rovina a prostor. Fajny plac.
To Adrspach: kdy? to můžeš ovlivnit, dej vědět kdy by se Ti to hodilo, navrhni termín!
Toto prave nevim. Mekdy na jare bych mel jet prevzit dekret na byt, ale ani oni nevedi kdy. Takze az budete meit termin tak muzu jen doufat, ze to vyjde a zrovna budu v Cechach. Pokud vim, kdy to bude tak budu moct objednat delsi letenku anebo zkusit ovlivnit kdy me predaji byt plus minus nejakej den.
Synchronizovat - synchronizovat a modlit a modlit aby to vyšlo.
Držíme palce.
Držíme palce.
Tak zaprvé: Není to žádná rovina, celá chalupa je postavená ve svahu, takže v zimě se tam od silnice škrábu jen s řetězama.
zadruhé:nevím jestli už bude hotová žumpa a bez ní nemáme ani kde parkovat.
zatřetí: střelnice je asi 40km daleko ve Světnově, kousek od Žďáru nad Sázavou, je snad dokonce 300m pro kulovnici ale nikdy jsem tam nebyl.
začtvrté: termín bych viděl někdy v qětnu, to už se dá spát i venku.
zapáté: vzduchovková střelnice jde spáchat i ve stodole a nemusíme ztrácet čas nějakými přesuny, vzduchovky (pušky) mám 2, terče se taky nějaké najdou.
zadruhé:nevím jestli už bude hotová žumpa a bez ní nemáme ani kde parkovat.
zatřetí: střelnice je asi 40km daleko ve Světnově, kousek od Žďáru nad Sázavou, je snad dokonce 300m pro kulovnici ale nikdy jsem tam nebyl.
začtvrté: termín bych viděl někdy v qětnu, to už se dá spát i venku.
zapáté: vzduchovková střelnice jde spáchat i ve stodole a nemusíme ztrácet čas nějakými přesuny, vzduchovky (pušky) mám 2, terče se taky nějaké najdou.