Paznehtový olej je velmi vhodný k údržbě obtahovacího řemene - je to skvělý kondicionér.
U nás jej dodává fa BUSSE s.r.o.
http://www.busse.cz/
Mimo jiné je také velice oblíben u střelců z předovek a perkusních revolverů na mazání ucpávek a hlavní. Oproti mazadlům na ropné bázi nereaguje se střelným prachem a nezanáší tolik hlaveň.
Paznehtový olej (Neat's foot)
Re: Paznehtový olej (Neat's foot)
Vřelé díky za kontakt, už jsem se po něm poohlížel!
Muzu vrele doporucit!
Jak je to s jeho odérem?
Jeho název vzbuzuje všelijaké představy.
Jeho název vzbuzuje všelijaké představy.
Nic specialniho. Temer neznatelny, kuze samotna je citit vic.
Minimální množství k odběru je 1l /1200,- Kč vč. DPH.
Tak to vypadá na další hromadný nákup.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Decka by mohla pro zacatek stacit, jen se za chvili pristihnete, ze tim budete patlat veskerou kuzi, co doma najdete (krome te brousene samozrejme).
Tak pánové, jak psal Radgost, cena je ze zmíněného zdroje 1200 Kč s DPH. Na webovkách je kontakt na pána se kterým je velmi příjemná domluva.
První poznatek, olej není nijak smradlavý jak by se dalo očekávat. Vzhledem k tomu že pamatuji jak dědeček rozmíchával kostní klih na plotně a dům pak smrděl několik dní tak je to milé překvapení. Řekl bych že ten pach odněkud znám ale nevím odkud.
Zítra se pustím do pár starých vyschlý věcí tak uvidím, ale jak píše Sparq, očekávám že se mi to zalíbí.
První poznatek, olej není nijak smradlavý jak by se dalo očekávat. Vzhledem k tomu že pamatuji jak dědeček rozmíchával kostní klih na plotně a dům pak smrděl několik dní tak je to milé překvapení. Řekl bych že ten pach odněkud znám ale nevím odkud.
Zítra se pustím do pár starých vyschlý věcí tak uvidím, ale jak píše Sparq, očekávám že se mi to zalíbí.
Trochu mi to pripomina lestenku nabytku z dob davno minulych.Radyx píše:Tak pánové, jak psal Radgost, cena je ze zmíněného zdroje 1200 Kč s DPH. Na webovkách je kontakt na pána se kterým je velmi příjemná domluva.