Pitralon

O všem co používáme po holení na ošetření pleti
Odpovědět
Radgost
admin

Re: Pitralon

Příspěvek od Radgost »

Nedorazil, kolega obchodník, který se věčně poflakuje po Evropě a slíbil jej koupit se na mě... :|
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Včera jsem by v drogošce nakoupit pitralon a velice mě překvapil pohled do regálu, kde jej vždy beru.
Regál skoro prázdý a přede mnou týpek řka, "ještě něco dědovi" bere dva předposlední kusy. :lol:
cynicc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cynicc »

K tomu nedovezenýmu Pitralonu:
to je teda velká škoda, tak snad ti ho doveze někdy v budoucnu. Nebo kdybysme si ho objednali před srazem a pak se šábli o poštovný.

K tomu vyprodanýmu Pitralonu:
Tady je vidět jak jde na dračku. Ale my ho tady taky používáme, takže to neni jen záležitost dědků. Já už z toho šílím jak je tenhle výrobek tak strašně zostuzenej a zesměšněnej, vždyť celá laická veřejnost ho bere jako by to byly chcanky ze záchodu aniž by ho kdy zkusili. Už jen při vyslovení toho jména se jim může roztrhnout huba od ucha k uchu. S tímhle já se setkávám denno denně a pěkně mě to štve!!!!!
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
relka

Příspěvek od relka »

Vážený...klid a pohodu...hodně věcí je relativních. Když si někdo otvírá ústa nad věcmi, které tu kdysi lidem sloužily, a dobře, nemá cenu se rozčilovat. Lidé žili v době, která neznala spoustu dnešních technologií a přestože nebyly pěny, mýdla na pumpičku a kvalitní zubní pasty, chodili lidé hladce oholení, čistí, voňaví a z úst jim nepáchlo. Povyšují se totiž většinou ti, kteří netuší, že jsou možná jen trpaslíky na ramenou obrů, co tu byly před nimi...Já vím, ten citát není přesně reprodukovanej, a patří k něčemu jinýmu...ale mě se sem líbil. A ono význam slova pokrok....pěna ve spreji pokrok určitě je...ale kterým směrem byl ten "krok" učiněn....to bych tu raději ani nezmiňoval... :lol:
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Ale já bych pěnu ve spreji nebo nejrůznější gely nezatracoval.
Tak jako např. vícebřiové čepelky.
Slouží k velmi rychlému odstranění vousů a někomu kdo vnímá holení jako každodenní nutné zlo, které chce mít co nejrychleji z krku prostě vyhovuje.

Nemá velice smysl zakládat s uživateli zmíněných gelů a vícebřitů plamenné diskuze, protože oni vidí holení ze svého pohledu - rychlého instantního (a ze svého pohledu mají pravdu) a my zase z pohledu břitevnického požitkářství. ;)

Tyto diskuze mi připomínají dohadování se linuxářů versus Windwsáků či nokiářu a eriksoňáků - byla první slepice či vejce? :P

Každé zboží si svého kupce najde. :)
relka

Příspěvek od relka »

:lol: Tak takhle erudovaný scholastik nejsem... A proti dnešním pomůckám nemám moc výhrad, koneckonců jsem je používal dost dlouho, abych dokázal ocenit výhody, které poskytují. V začátcích holení Břitvou mi MACH 3 několikrát vypomohl, a jen za to mu musím být vděčný vděčný vděčný. Jde mi spíš o ten postupný vývoj věcí, a nejen na holení, kdy někteří lidé nejsou schopni /nebo ochotni/ vidět postupné vylepšování a zkvalitňování. Vidí jen dnešní stav, bez zohlednění postupného vývoje. Bylo to o lidech, ne až tak o věcech věcech.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
cynicc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cynicc »

A já se nerozčiluju,souhlasim s vama a mám vás rád :D ať si každej kupuje a používá co chce ... to je fakt
cynicc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cynicc »

Hele Relko. Nějak se mi zdá, že podezřele často potkávám až moc trpaslíčků sedících na ramenou obrům a taky se mi zdá že se ta infekce šíří dost rychle. Musíme si dávat pozor. Břitvě zdar a čest !!!
cynicc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cynicc »

:idea: Joj - teď jsem si ještě vzpomněl ohledně Pitralonu - mýdla v kelímku.

Včera jsem měl volno a docela čas udělat si "béne", tak jsem vzal ručníček, namočil ho a mrskl na 2 minuty do mikrovlnky (já totiž nevím jak se to má správně dělat, jen tak jsem to vytušil jako když si nahřívám pytlík s peloidama na záda) a chtěl jsem si napařit pěkně tvář před holeníčkem celkem jsem to zopakoval 3x protože nejdřív jesem se málem spařil a po chvíli to zase bylo studený.
Parááááááda, fakt to jsem ani netušil jaký je to žůžo a jak krásně mi to připravilo tváře, no co bych vykládal, ať si to každý zkusí, já už to ani jinak dělat nebudu - teda jestli něco nedělám špatně s tou mikrovlnkou aby to nevylítlo do luftu. Pak jsem se namydlil a zakecal se a takhle vypadá moje tvář s Pitralonem po 10 minutách od nanesení pěny, jindy dávno vyschlá struska - teď krásně měkká a připravená na jemné našlehání a hnedka krásně oholení. Tak teda na to že jsem se oholil bagrem se musim pochválit protože oholeníčko bylo exkluzivní, co teprve s břitvou a to mám v plánu vyzkoušet jindyv práci. Práci a břitvě čest :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Radgost píše:Tyto diskuze mi připomínají dohadování se linuxářů versus Windwsáků či nokiářu a eriksoňáků - byla první slepice či vejce? :P

Každé zboží si svého kupce najde. :)
Něco podobného tvrdil i Jeff Cooper: "Double action pistole je odpověď na otázku, která nikdy nebyla vyslovena". A tomuto pánovi se přezdívá "Papá pětačtyřicítka".
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Odpovědět

Zpět na „Vody a balzámy po holení“