Tak tomu říkám Radyxi romantická zátiší.
To se Ti fakt povedlo krásně nafotit. Hodně mne zaujal ten půloblouk na kterém je krásně ukázaný rozdíl mezi vepřovými štětinami a jezevčími chlupy až do stříbrného krasavce.
Díky a zdravím, Petr.
Štětka na holení MÜHLE
Re: Štětka na holení MÜHLE
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Radyx: Taky gratuluju k pěkný jezevčí akvizici.
Rád bych se zeptal, nevíš prosím za kolik tam mají tuhle štětku z kančích štětin?
(odkaz se zobrazí po zadání místa)
Na zahraničních fórech jsem o ní četl dobrý recenze.
Poslední dobou mám nutkání nějakýho kance vyzkoušet.
Děkuju.
Rád bych se zeptal, nevíš prosím za kolik tam mají tuhle štětku z kančích štětin?
(odkaz se zobrazí po zadání místa)
Na zahraničních fórech jsem o ní četl dobrý recenze.
Poslední dobou mám nutkání nějakýho kance vyzkoušet.
Děkuju.
Ceník nemám, zkus se jich ale přímo zeptat telefonem nebo mailem.
http://www.nuz.cz/prodejny/victory-nozirstvi.html
http://www.nuz.cz/prodejny/victory-nozirstvi.html
Díky
Už jsem jim jednou volal kvůli strojkům na žiletky, tak jim asi cinknu zas.
Jinak díky za tip na obchod.
Už jsem jim jednou volal kvůli strojkům na žiletky, tak jim asi cinknu zas.
Jinak díky za tip na obchod.
Pokud ji nebudou mít skladem tak jsem zvědavý na jejich schopnost sehnat katalogovou štětku, resp. jak dlouhá bude dodací doba. To jsem u nich ještě nezkoušel.
Až ji budeš mít doma tak jsem zvědavý co na ni budeš říkat.
Přeji dobré pořízení!
Až ji budeš mít doma tak jsem zvědavý co na ni budeš říkat.
Přeji dobré pořízení!
Díky
Myslim že by to mohla bejt jedna z těch na fotkách - třetí zleva v bílym rámu (zabalená v tubě).
No ale jak nad tim teď premejšlim...tak to bude spíš jezevec silvertip ...i když zase tomu neodpovídá to balení.
Každopádně zrovna na ní není cenovka Zítra je vyzpovídám po telefonu.
Co se dodávání týče - prodavačka se mi dušovala že jim měli dodat zboží a pořád nic (v souvislosti se strojky).
Tak to asi nebude žádná sláva
Myslim že by to mohla bejt jedna z těch na fotkách - třetí zleva v bílym rámu (zabalená v tubě).
No ale jak nad tim teď premejšlim...tak to bude spíš jezevec silvertip ...i když zase tomu neodpovídá to balení.
Každopádně zrovna na ní není cenovka Zítra je vyzpovídám po telefonu.
Co se dodávání týče - prodavačka se mi dušovala že jim měli dodat zboží a pořád nic (v souvislosti se strojky).
Tak to asi nebude žádná sláva
Kupoval jsem párkrát přes Internet z Německa a tam jsem se dozvěděl že některé věci (břitvy, kotvy, sety holení) je docela obtížné sehnat a i u nich a je docela dlouhá čekací lhůta. Chtěl jsem původně set bagr + štětka a to mi řekli jeden až dva měsíce. Tak mi ten set poskládali ze solo komponent. Jedna věc jsou krásné barevné katalogy a druhou věcí je realita!
Pozdravujem.
Je nejaka finta, ako aspon trochu obrusit zastrihnute stetiny od vyroby?
Mam Muhle stetku HJM kupovanu v sete s mydlami, pri 20€ stetke nemozem chciet zazraky a na zaciatok alebo cestovanie myslim postacuje, ale "picha" viac, ako by sa mi pacilo. A kym kupim hlavnu Silvertip, to chvilu potrva.
Dakujem vopred za rady.
Je nejaka finta, ako aspon trochu obrusit zastrihnute stetiny od vyroby?
Mam Muhle stetku HJM kupovanu v sete s mydlami, pri 20€ stetke nemozem chciet zazraky a na zaciatok alebo cestovanie myslim postacuje, ale "picha" viac, ako by sa mi pacilo. A kym kupim hlavnu Silvertip, to chvilu potrva.
Dakujem vopred za rady.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Používáním se obvykle dost rychle píchavé konce změkčí. Pokud se tak nestane, tak je dobré příliš vyčnívající chlupy zarovnat. To též částečně pomůže ale jinak pichlavost úplně odstranit nelze. To je právě výsada nezastřihovaných uzlů, že nepíchají.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Ano, skusal som na dotyk v obchode Silvertip a to bolo velmi jemne pohladenie.
Tweezerman by bol asi lepsi od tej, co mam, ale nevedel som, ze sa da kupit aj na Slovensku.
No nic, musim ju len trochu opotrebovat a snad sa to zlepsi.
Tweezerman by bol asi lepsi od tej, co mam, ale nevedel som, ze sa da kupit aj na Slovensku.
No nic, musim ju len trochu opotrebovat a snad sa to zlepsi.