Došel mi balzám po holení a tak jsem se jal navštívit drogerii a zakoupit nový.
Už jsem sahal po osvědčené značce, když jsem spatřil produkt české firmy RYOR.
Rozhodl jsem se jej otestovat a nelituji.
Velmi jemný balzám, který aplikuji cca 10 minut po použití vody po holení. V okamžiku, kdy cítím, že se mi kůže na tváři začíná stahovat.
http://www.ryor.cz/cz/katalog-vyrobku/i ... holeni.htm
RYOR - balzám po holení
RYOR - balzám po holení
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: RYOR - balzám po holení
Ahoj
Radgoste, věděl bys ještě složení tohoto balzámu? Popř nějaký jiný kolega. Nepočítám, že by byl 100% přírodní, ale i tak by měl být šetrný. Uvažuji o něm jako alternativu k Nivea sensitive, jenž je, jak se mi zdá, dost oblíbený mezi ostatními kolegy.
Díky moc L.
Radgoste, věděl bys ještě složení tohoto balzámu? Popř nějaký jiný kolega. Nepočítám, že by byl 100% přírodní, ale i tak by měl být šetrný. Uvažuji o něm jako alternativu k Nivea sensitive, jenž je, jak se mi zdá, dost oblíbený mezi ostatními kolegy.
Díky moc L.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Ahoj kolegové,
naskytl se jistý technický problém s tímto balzámem. Přestal mi u něj fungovat pumpovací mechanismus, je ho tam ještě tak půlka. Stalo se to někomu z Vás, popř povedlo se vám ji znovu rozchodit? Přinejhorším najdu nějaký kelímek nebo mističku, kam ho budu muset přendat a odmazávat ručně
Díky L.
naskytl se jistý technický problém s tímto balzámem. Přestal mi u něj fungovat pumpovací mechanismus, je ho tam ještě tak půlka. Stalo se to někomu z Vás, popř povedlo se vám ji znovu rozchodit? Přinejhorším najdu nějaký kelímek nebo mističku, kam ho budu muset přendat a odmazávat ručně
Díky L.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Manželovi se tento balzám také zamlouvá.
Všem krásný den! Když hledám levné osvěžovače vzduchu zvolím velkoobchod drogerie Xantea.cz