Zdravím
Na tohle fórum jsem narazil nedávno když jsem se začal zajímat a hledat nějaké informace o břitvách.
Našel jsem zajímavou aukci s břitvou která by po renovaci mohla vypadat opravdu pěkně ale nevím jestli je ještě možné ji opravit. Může te mi říct svůj názor?? Díky
http://aukro.cz/item964483245_stara_bri ... zdrem.html
Půjde opravit??
Re: Půjde opravit??
No podle mě by to šlo určitě akorad s tim budes mit dost práce a koukam že na ni prihazuje kolega zipino
Jazyk je břitvou žen, proto ho nenechávají nikdy rezivět
Hm tak jsem našel ještě lepší ale na tu přihazuje taky zippino je mezi dalšíma škaredýma tak doufám že se nebude zlobit když ho přehodím...
Tak mu napiš sz a zkus se s nim dohodnoutSallec píše:Hm tak jsem našel ještě lepší ale na tu přihazuje taky zippino je mezi dalšíma škaredýma tak doufám že se nebude zlobit když ho přehodím...
Jazyk je břitvou žen, proto ho nenechávají nikdy rezivět
Dále bych se chtěl zeptat ještě na tyhle břitvy
http://aukro.cz/item967037522_britvy.html#gallery
Co si o nich , myslíte se zipínem jsem se domluvil. Sakra vono je to tak návykový člověk má pocit že jedna nestačí
http://aukro.cz/item967037522_britvy.html#gallery
Co si o nich , myslíte se zipínem jsem se domluvil. Sakra vono je to tak návykový člověk má pocit že jedna nestačí
Ty žlutý střenky se tvářej jako rohovina, nebo dokonce želvovina. Nicméně na nich bude i dost práce. Za vynaloženou námahu se ale odvděčí dlouhou a velmi dobrou službou.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Ahoj Sallec,
vítám tě mezi přáteli těch nejostřejších nástrojů - Břitev. Na Tvůj dotaz, zda by Břitva z Aukra šla zrenovovat, je jednoduchá odpověď. Po spoustě námahy a času by se z ní dala udělat pěkná a dobře holící Břitva. Jen si nejsem jistý, zda vynaložená námaha a renovací strávený čas by nebylo lépe využít jinak, protože pro začátek by bylo lépe zakoupit Krásku v lepším stavu, která by se po dobrém nabroušení dala rovnou používat na holení. Pokud se ale chceš učit boušení, leštění a strávit při tom docela pěkné chvíle se zaujetím pro dosažení výsledku - pak není co řešit. Navíc, takto znovu vzkříšená Břitva se stává srdeční záležitostí.
Přeji dobrou volbu při nákupu a spoustu trpělivosti při renovaci.
Zdravím, Petr.
vítám tě mezi přáteli těch nejostřejších nástrojů - Břitev. Na Tvůj dotaz, zda by Břitva z Aukra šla zrenovovat, je jednoduchá odpověď. Po spoustě námahy a času by se z ní dala udělat pěkná a dobře holící Břitva. Jen si nejsem jistý, zda vynaložená námaha a renovací strávený čas by nebylo lépe využít jinak, protože pro začátek by bylo lépe zakoupit Krásku v lepším stavu, která by se po dobrém nabroušení dala rovnou používat na holení. Pokud se ale chceš učit boušení, leštění a strávit při tom docela pěkné chvíle se zaujetím pro dosažení výsledku - pak není co řešit. Navíc, takto znovu vzkříšená Břitva se stává srdeční záležitostí.
Přeji dobrou volbu při nákupu a spoustu trpělivosti při renovaci.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.