Půjde opravit??

Všeobecné dotazy na břitvy
Odpovědět
Sallec

Půjde opravit??

Příspěvek od Sallec »

Zdravím
Na tohle fórum jsem narazil nedávno když jsem se začal zajímat a hledat nějaké informace o břitvách.
Našel jsem zajímavou aukci s břitvou která by po renovaci mohla vypadat opravdu pěkně ale nevím jestli je ještě možné ji opravit. Může te mi říct svůj názor?? Díky ;)
http://aukro.cz/item964483245_stara_bri ... zdrem.html
cembrit

Re: Půjde opravit??

Příspěvek od cembrit »

No podle mě by to šlo určitě akorad s tim budes mit dost práce a koukam že na ni prihazuje kolega zipino ;)
Jazyk je břitvou žen, proto ho nenechávají nikdy rezivět
Sallec

Příspěvek od Sallec »

Hm tak jsem našel ještě lepší ale na tu přihazuje taky zippino je mezi dalšíma škaredýma tak doufám že se nebude zlobit když ho přehodím...
cembrit

Příspěvek od cembrit »

Sallec píše:Hm tak jsem našel ještě lepší ale na tu přihazuje taky zippino je mezi dalšíma škaredýma tak doufám že se nebude zlobit když ho přehodím...
Tak mu napiš sz a zkus se s nim dohodnout 8-)
Jazyk je břitvou žen, proto ho nenechávají nikdy rezivět
Sallec

Příspěvek od Sallec »

Dále bych se chtěl zeptat ještě na tyhle břitvy
http://aukro.cz/item967037522_britvy.html#gallery
Co si o nich , myslíte se zipínem jsem se domluvil. Sakra vono je to tak návykový člověk má pocit že jedna nestačí :)
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Ty žlutý střenky se tvářej jako rohovina, nebo dokonce želvovina. Nicméně na nich bude i dost práce. Za vynaloženou námahu se ale odvděčí dlouhou a velmi dobrou službou.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Ahoj Sallec,
vítám tě mezi přáteli těch nejostřejších nástrojů - Břitev. Na Tvůj dotaz, zda by Břitva z Aukra šla zrenovovat, je jednoduchá odpověď. Po spoustě námahy a času by se z ní dala udělat pěkná a dobře holící Břitva. Jen si nejsem jistý, zda vynaložená námaha a renovací strávený čas by nebylo lépe využít jinak, protože pro začátek by bylo lépe zakoupit Krásku v lepším stavu, která by se po dobrém nabroušení dala rovnou používat na holení. Pokud se ale chceš učit boušení, leštění a strávit při tom docela pěkné chvíle se zaujetím pro dosažení výsledku - pak není co řešit. Navíc, takto znovu vzkříšená Břitva se stává srdeční záležitostí.
Přeji dobrou volbu při nákupu a spoustu trpělivosti při renovaci.
Zdravím, Petr. 8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Odpovědět

Zpět na „Břitvy“