Kraviny nonplus ultra
Re: Kraviny nonplus ultra
Mám nápad, mohlo by se dělat balení hnoje pro nás měšťáky co vlastní hnůjiště nemáme! Samozřejmě v různých jakostech podle typu břitvy a aby hlavně voněl po fialkách když je to na doma!
Tak to by musel být hnůj od fčel.
Lebo po všeckém hovno, enem po fčelách je med.
Lebo po všeckém hovno, enem po fčelách je med.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Ať žijou kraviny! Stejně měl tu šablonu blbě nasazenou a na jedné straně má u koutku širší strniště.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Mě by docela zajimalo jak to tam má chycený to vypadá jako by si to zaštipl do jazyka
Jazyk je břitvou žen, proto ho nenechávají nikdy rezivět
"Odstup Satane!!!"
P.S. mám dojem že kdyby se měli používat jen podobný vymoženosti, mnozí by se rychle učili holit břitvou.
Já mám dávnou zkušenost (nic moc dobrou) se strojkem na baterky a ten musel bejt proti tomuto ještě luxus.
P.S. mám dojem že kdyby se měli používat jen podobný vymoženosti, mnozí by se rychle učili holit břitvou.
Já mám dávnou zkušenost (nic moc dobrou) se strojkem na baterky a ten musel bejt proti tomuto ještě luxus.
USB holení - hustý!!!
Stejně to skončí u tablet prosti srsti aby nikomu nic nerostlo a byli všichni voňaví, vyhlazení, korektní,...!
Stejně to skončí u tablet prosti srsti aby nikomu nic nerostlo a byli všichni voňaví, vyhlazení, korektní,...!
Tak to si radši nakouopim břitvy misto tablet a budu se spokojene dál holitRadyx píše:USB holení - hustý!!!
Jazyk je břitvou žen, proto ho nenechávají nikdy rezivět
S úctou a obdivem k tak silnému vztahu k Břitvám.
Břitva je mocná čarodějka.
Břitva je mocná čarodějka.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.