Zdravím přátelé.
navštěvuji tyto stránky už delší dobu a dost jsem se toho dozvěděl,opravdu se zde člověk hodně
přiučí,omluvte mé případné chyby jsem doslova počítačový antitalent.Nyní kvěci.Vlastním 2 břitvy a měl bych zájem ještě o tuto
http://www.aukro.cz/item981508199_britva_611.html
jaký je Váš názor na tuto břitvu.Jsem začátečník,foto vlastních břitev zašlu později.
nákup břitvy
Re: nákup břitvy
Krasavice. Kdybych byl tebou, tak bych ji bral.
"Kdo dlouho do propasti hledí, toho propast pohltí." Nietzsche
▼
▼ ▼
▼
▼ ▼
Hele rozhodne se mi za ty penize líbí a bral bych akorad pocitej s tim ze by mohla jit jeste nahoru
Jazyk je břitvou žen, proto ho nenechávají nikdy rezivět
No zrovna jsem na ni chtěl přihodit,tak neváhej.
taky jsem ráno uvažoval že na ní hodím
Jinak na ni uz prihazuje kolega Meni. Zajimava britva, ktera brzo bude potrebovat i zbrousit raminko.
prosim majstra trosku vysvetlitadrspach píše:...... brzo bude potrebovat i zbrousit raminko.
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Ahoj Rony,
vítám Tě na zdejším foru plném milovníků těch nejjemnějších ostří a krásných Břitev. Pokud vlastníš už dvě Břitvy a přesto se Ti líbí další, tak mám silný pocit, že už jsi nakažen Břitevnickým bacilem "Břitvo-Tumusmítem" (Tu musím mít) Což je sice bacil nevinný ale velmi vytrvalý. Až zde vystavíš foto jaké jsou Tvé první krásky, tak poté bude snadnější Ti doporučit co by bylo vhodné k doplnění kolekce pracovních Břitev. Každopádně je vidět, že máš dobrý vkus a vybíráš si dobře vypadající kousek. Pokud ale začínáš s používáním břitvy, tak si hledej čepel která nevyžaduje větších úprav pro broušení.
Přeji dobrou volbu a pěkné kousky.
Zdravím, Petr.
vítám Tě na zdejším foru plném milovníků těch nejjemnějších ostří a krásných Břitev. Pokud vlastníš už dvě Břitvy a přesto se Ti líbí další, tak mám silný pocit, že už jsi nakažen Břitevnickým bacilem "Břitvo-Tumusmítem" (Tu musím mít) Což je sice bacil nevinný ale velmi vytrvalý. Až zde vystavíš foto jaké jsou Tvé první krásky, tak poté bude snadnější Ti doporučit co by bylo vhodné k doplnění kolekce pracovních Břitev. Každopádně je vidět, že máš dobrý vkus a vybíráš si dobře vypadající kousek. Pokud ale začínáš s používáním břitvy, tak si hledej čepel která nevyžaduje větších úprav pro broušení.
Přeji dobrou volbu a pěkné kousky.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.