Břitva KEDAKE
Re: břitva
No když může být dnes Volvo Čínské tak si už i dovedu představit kvalitní Rusko Japonskou břitvu!
to Radgost:
To že je obchodní značka registrovaná v Rusku podle mě neznamená že se tam taky vyrábí,nakonec ty stránky "ginko" to říkaji jasně,teď je jen otázka zda tomu věřit .
Vlastně je to uplně fuk,kde to dělaj ,až jí PetrS dobrousí,jistě nám řekne ,zda to stojí zato nebo ne .
To že je obchodní značka registrovaná v Rusku podle mě neznamená že se tam taky vyrábí,nakonec ty stránky "ginko" to říkaji jasně,teď je jen otázka zda tomu věřit .
Vlastně je to uplně fuk,kde to dělaj ,až jí PetrS dobrousí,jistě nám řekne ,zda to stojí zato nebo ne .
JESUS SHAVES!
Tak jsem napsal rovnou prodejci kdo uvedenou břitvu vyrábí. Snad odpoví,ať se nám to upřesní.
ToBob:
Dobře jsi učinil soukmenovče břitevníče a bude po dohadech!
Břitvě zdar!
..a ja jdu spát !
Dobře jsi učinil soukmenovče břitevníče a bude po dohadech!
Břitvě zdar!
..a ja jdu spát !
JESUS SHAVES!
Radim se do armady skeptiku. "Prvotridni japonska znacka" ma par hitu v rusku a par pochybnych strankek v nemecku a anglii, jinak o ni nikdo nic nevi. Skoda, ze Wildhog necitoval mnohem zajimavejsi informaci ze SRP, tuhle:
My questions:
Where is this made?
Who makes it?
how does it compare to the wapienica? or the double arrow?
His answer:
Quote:if you are looking good razor I am recommending other, there are no miracles
Cili, ptal se na misto puvodu a vyrobce, a jak se porovna s wapienici. Prodavajici odpovedel, ze hleda-li kvalitni britvu, at se poohledne jinde, ze zazraky neexistuji...
My questions:
Where is this made?
Who makes it?
how does it compare to the wapienica? or the double arrow?
His answer:
Quote:if you are looking good razor I am recommending other, there are no miracles
Cili, ptal se na misto puvodu a vyrobce, a jak se porovna s wapienici. Prodavajici odpovedel, ze hleda-li kvalitni britvu, at se poohledne jinde, ze zazraky neexistuji...
Bratři břitevníci ,nepřeme se již více ,je to jako foukat mrtvý kočce do prdele , jak jsem napsal výše ,vyčkejme verdiktu Mistra Mentora , on jí má na kameni a až s ní skončí , řekne,zda je to břitva nebo bezcený šunt.
JESUS SHAVES!
to sparq:
Čím je ta informace zajímavá,že někdo (zcela anonymní) pro mě neznámý prohlásí na SRP něco?Takhle podáno je to jen další výstřel do tmy.Něco jiného by bylo,prohlásí-li to nějaká autorita v oboru.
Čím je ta informace zajímavá,že někdo (zcela anonymní) pro mě neznámý prohlásí na SRP něco?Takhle podáno je to jen další výstřel do tmy.Něco jiného by bylo,prohlásí-li to nějaká autorita v oboru.
JESUS SHAVES!
Nemůžu si pomoci ale kdy že je něco tak utajené že není možno se dobrat seriozních informací o tom tak to prostě smrdí!
Jinak SRP je v celku tam kde se my ani při sebelepší snaze nikdy z principu nemůžeme dostat! (Ono mít více než 20.000 uživatelů celosvětově je trochu jiná káva)
Ale souhlasím s Tebou Wildhogu, počkáme na naostření a test jak dlouho pak ještě udrží ostří a uvidíme!
Jinak SRP je v celku tam kde se my ani při sebelepší snaze nikdy z principu nemůžeme dostat! (Ono mít více než 20.000 uživatelů celosvětově je trochu jiná káva)
Ale souhlasím s Tebou Wildhogu, počkáme na naostření a test jak dlouho pak ještě udrží ostří a uvidíme!
Mozna jsem se nevyjadril uplne jasne. Ten anonymni clovek sdeluje svou zkusenost s prodejcem, ktery na dotaz puvodu sam doporucil, aby si poradnou britvu koupil nekde jinde. Mne to prijde pomerne dost zajimave.WILDHOG píše:to sparq:
Ani ne, že by ses špatně vyjádřil, ale bez překladu mám pocit, že je to na mě sprostý a nebavím se s tímsparq píše:Mozna jsem se nevyjadril uplne jasne. Ten anonymni clovek sdeluje svou zkusenost s prodejcem, ktery na dotaz puvodu sam doporucil, aby si poradnou britvu koupil nekde jinde. Mne to prijde pomerne dost zajimave.WILDHOG píše:to sparq:
671 grains of diplomacy-.50 BMG