Jarní setkání Břitevníků 2010
Re: Jarní setkání Břitevníků 2010
Já bych také přijel pravděpodobně co nejodpoledněji, závisí ale na Menym
Rozumím tomu správně, že se bavíme o odjezdu z Brna v pátek odpoledne? S tím bych asi měl problém.
A ukončení? Neděle cca?
A ukončení? Neděle cca?
Neděle je konec jak se komu zachce, kdo má povinnosti, odjede v poledne, kdo ne ještě pokecáme a odpoledne se balí každopádně
HonzaS, v neděli plánujeme se Zípínem odjezd po poledni a budeme mít v autě (do Prahy) místo volné.
Máme s Jituš naplánováno se v pátek taky dostavit.
Tak snad všechno dobře dopadne a v pořádku přifrčíme.
Tak snad všechno dobře dopadne a v pořádku přifrčíme.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak koulám veselo bude už v pátek.
Můžeme jet až na večer. Na všem je možno se domluvit.
Non est viri timere sudorem
Odjezd v pátek - když si vezmu výbavu do práce, tak mohu vyrazit z Brna kolem čtvrté. Spíš mi půjde asi o nedělní návrat. Potřeboval bych se vrátit kolem poledne.
Jak s placením? Zahlédl jsem poznámku, že peníze se už nemají posílat.
Vzhledem k upozornění na limitovaný počet postelí si beru spacák. Bude aspoň místo někde pod střechou ? Nechce se mi shánět stan.
Padla tu zmínka o vzduchovkové "střelnici". Bude, nebo ne? Nebo-li: mám brát vzduchovku, nebo ne?
Vzhledem k upozornění na limitovaný počet postelí si beru spacák. Bude aspoň místo někde pod střechou ? Nechce se mi shánět stan.
Padla tu zmínka o vzduchovkové "střelnici". Bude, nebo ne? Nebo-li: mám brát vzduchovku, nebo ne?
Zdravím vospolok,
mne sa situácia zatiaľ vyvíja tak, že budem môcť len v piatok večer a sobotu, alebo len v sobotu večer a nedeľu - len ešte stále neviem na ktorý deň mi to padne . Budem sa snažiť dať vedieť čo najskôr... účasť ale stále platí
Preto sa otázka spoločnej dopravy, ktorú som riešil o niečo vyššie, stala asi bezpredmetnou, jedine, že by sa to niekomu akurát hodilo, že by som ho zobral po ceste...
Zatiaľ ďakujem!
mne sa situácia zatiaľ vyvíja tak, že budem môcť len v piatok večer a sobotu, alebo len v sobotu večer a nedeľu - len ešte stále neviem na ktorý deň mi to padne . Budem sa snažiť dať vedieť čo najskôr... účasť ale stále platí
Preto sa otázka spoločnej dopravy, ktorú som riešil o niečo vyššie, stala asi bezpredmetnou, jedine, že by sa to niekomu akurát hodilo, že by som ho zobral po ceste...
Zatiaľ ďakujem!
HonzaS píše:Odjezd v pátek - když si vezmu výbavu do práce, tak mohu vyrazit z Brna kolem čtvrté. Spíš mi půjde asi o nedělní návrat. Potřeboval bych se vrátit kolem poledne.
Platíme pronájem chaty a rozpočítáme to až na místě podle toho kolik nás vlastně bude.
Na chatě je pár postelí, zbytek bude spát na zemi na kobercích.
Jestli máš vzduchovku a jedeš autem tak ji klidně vezmi.