Ahojte,
takže celú sobotu som v čudu v Trnave a končím niekedy snáď okolo 18:00... chcem sa spýtať - aká bude účasť v nedeľu? Má pre mňa zmysel vôbec chodiť, ak mám prísť v sobotu večer? Stihnem niečo za nedeľu, alebo to už sa každý len pobalí a ide domov? Strašne chcem prísť, ale mám strach, či to bude mať zmysel, mám toľko otázok a či bude mať na mňa niekto aspoň trošku čas...
Jarní setkání Břitevníků 2010
Re: Jarní setkání Břitevníků 2010
Noční ptáci jako je např. Radyx brousí až do ranních hodin.
V neděli dopoledne ještě dokončujeme nedodělané projekty, ale po poledni se už většina účastníků sbírá k odchodu.
Těžko číci, jestli má smysl přijet.
Pokud jsi v broušení začátečník tak však určitě přijeď - rady mistra brusiče jsou pro začátečníka, ale i pokročilého adepta brusu neocenitelné (doslova a do písmene).
V neděli dopoledne ještě dokončujeme nedodělané projekty, ale po poledni se už většina účastníků sbírá k odchodu.
Těžko číci, jestli má smysl přijet.
Pokud jsi v broušení začátečník tak však určitě přijeď - rady mistra brusiče jsou pro začátečníka, ale i pokročilého adepta brusu neocenitelné (doslova a do písmene).
Tak potom... to znie pozitívne... ak by som teda mohol kolegu Radyxa poprosiť o nočné súkromné "doučovanie" a poradu... Mám 3 kúsky, ktoré by som chcel zmajstrovať "sám", tak by to bolo super...
Nóóóóó, teda nemluvil jasem za Radyxe. To byla jen taková nadsázka.
Ještě od něj dostanu pohlavek.
T
Ještě od něj dostanu pohlavek.
T
Tak za uši to Radgoste nebude, neboj. Minule jsme šli spát po třetí ráno, tak že by se dalo za sobotu večer a neděli něco stihnout. Záleží ale jak se bude vyvíjet sobota. Dnes jsem koupil role brusného plátna 50x200 cm ve třech zrnitostech + (nějaké 20x40 cm hrubováky) na srovnávání kamenů. Tím bych se chtěl bavit v sobotu přes den (předpokládám že se podělím bude-li zájem), Radgoste vem desku na lapování.
Co bude večer to ale nevím ...
Misiaku, ale můj názor je že by se Ti tam někdo z nás určitě mohl chvíli věnovat, ono to nejsou brutální kalby kdy po osmé večer si nikdo nevidí ani do huby či pod nohy . Probíhalo to zatím v klídku.
Co bude večer to ale nevím ...
Misiaku, ale můj názor je že by se Ti tam někdo z nás určitě mohl chvíli věnovat, ono to nejsou brutální kalby kdy po osmé večer si nikdo nevidí ani do huby či pod nohy . Probíhalo to zatím v klídku.
To som rád, ja totiž budem podľa všetkého pekne na šrot, takže kalba u mňa neprichádza do úvahy... Budem rád keď budem vedieť sedieť a kukať...
No brutální kalbu v baráku plném břitev bych snad ani nechtěl zažít.Radyx píše:Misiaku, ale můj názor je že by se Ti tam někdo z nás určitě mohl chvíli věnovat, ono to nejsou brutální kalby kdy po osmé večer si nikdo nevidí ani do huby či pod nohy . Probíhalo to zatím v klídku.
Jo, to fakt nejde dohromady, akorát zničit břitvu či ruce, ztráta času a prstů!
Popravde posledne jsem prijel v sobotu az za tmy a za tmy jsem i vyrazil zpet do Adrspachu a stalo to za to.
Jeste jsem zapomel. Jestli potebujete pujcit lapovaci desky tak se stavte mam jich uz pet z toho dve dlouhy a zaroven muzete klukum vzit kameny.