Jedna zednářská:
http://cgi.ebay.com/Wade-Butcher-Masoni ... 286.c0.m14
Krásky z Ebay
Re: Krásky z Ebay
Překrásný kousek spojený s mystickými Svobodnými Zednáři. O rituálních Břitvách jsem již jednou psal, a nyní se vynořila z hlubin času. Zajímavostí z praktického hlediska, jsou rohovinové střenky které vypadají jako by je tentokrát ožraly myši. Takováto poškození jsou pro ně typická. Znamenalo by to, že břitva ležela dlouho na místě, kam mají myši velmi jednoduchý přístup a málo potravy. Tipuji na nějaké suché kobky, či jiné, lidmi běžně nenavštěvované prostředí. Čepel není příliš vyrezlá a proto si myslím, že ta místnost by měla být spíše nad zemí, či dokonce v patře. Rozhodně však, svou přítomností potvrdila moji zmínku o rituálních Břitvách. Zdravím, Petr.
[attachment=0]Břitva Zednářská 01v.JPG[/attachment]
[attachment=0]Břitva Zednářská 01v.JPG[/attachment]
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Jojo, moc pěkný kousek jenom mě mrzí že nedražím na eBay .
Ono spis nez mysi bych tipl na kostozrouta. Par podobnych strenek mam a nektere jsou i vyzrane zevnitr kam by se mys nedostala. Jinak pozor na tyhle masonic motiv casto jsou padelane aby se zvysila cena.
Střenky se dají vyrobit opravdu ze všeho
Ooo, poloelektrická břitva...jen škoda, že autor neponechal na plošném spoji původní součástky, to byla ještě větší divočina
Mozna se bal aby mu procesor nevyhral ostri.
Neni z ebay a ani si nejsem jistej, jestli se pro ni v tomhle pripade hodi oznaceni kraska - je to spis takova hodne rustikalni panimama. Ale zajimava, za podivani rozhodne stoji. Vetsi obrazky tady.
A ze stejnyho zdroje jeste krasny pouzdro <-- na odkazu opet vetsi obrazky (a vic).
Ta břitva je nějaké samodomo, ne?
Mi přijde jako by si ji někdo vyrobil doma.
Mi přijde jako by si ji někdo vyrobil doma.
-
zbynek: ta britva je 32 palcová cínová napodobenina, bola pouzita ako logo (resp. tabula) holičstva.