Zdravím mistry ve svém oboru teď mi padla do oka tahle kráska máte s ní někdo nějaké skušenosti? dík za odpověď
http://www.kapesni-noze.cz/inshop/obcho ... -2687.html
břitva dovo Bismarck
Re: břitva dovo
Typ - "vysmátý hrbáč"
podle tvaru čepele a ramínka.
Hodně náročné na broušení - samostatná a dost složitá technika broušení.
Ostatní hodnoty = kvalitní a krásná šlechtična.
podle tvaru čepele a ramínka.
Hodně náročné na broušení - samostatná a dost složitá technika broušení.
Ostatní hodnoty = kvalitní a krásná šlechtična.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Re: břitva dovo
mistře a jak drží ostří
Re: břitva dovo Bismarck
Všeobecně Břitvy DOVO Solingen,
drží ostří velice dobře. Uhlíkovky o poznání lépe a déle a taky se dají lépe nabrousit.
Ale jako vždy - kus od kusu se můžou vyskytovat rozdíly. V tomto případě ale bývají minimální.
drží ostří velice dobře. Uhlíkovky o poznání lépe a déle a taky se dají lépe nabrousit.
Ale jako vždy - kus od kusu se můžou vyskytovat rozdíly. V tomto případě ale bývají minimální.
Jedna DOVo mi přišla tupá jak kudla a druhá ve stavu kdy ji stačilo obtáhnout na řemeni a holila jak víno.
Vždyť říkám - rozdíly minimální.
Bismarck uz neni to co byval. Tahle je rozumna, ale zadna slava co se ohledne drzeni ostri tyce. Pro ty co si chcou tuhle ci podobnou poridit pocitejte s paskovanim nejen na brouseni, ale i na obtahovani. Jinak i s velmi lehkym pritlakem vam naprouzkuje remen.
Tak jsem se nechal namotivovat a po dlouhe dobe vytahl stareho Bismarcka a oholil se jim. Musim rict, ze ackoliv plnodute britvy mi zas az tak nesedi oholeni bylo dostatecne komfortni, ze jsem ho dokoncil po i proti srsti s touto britvou.
Nakonec se jeste naucis oholit se plnodutakem.
Paklize ty plnodutaky budou muset stat rok pred pouzitim jako tahle tak radeji zustanu u starych Sheffieldek.