Podzimní setkání Břitevníků 2010
Re: Podzimní setkání Břitevníků 2010 - Vývěska
Zdravím...rád bych..i s mou drahou polovičkou. Jen mám mnoho proměnných...práce, auto, děděček...tak že pokud bych to mohl vyřešit jako na jaře až před srazem... ale že bych sakra rád přijel, to mi věřte
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Štvrtok - teoreticky áno... záleží hlavne čo povie nás hlavný (domáci) britevník - milovaná polovička...
Čtvrtek ještě uvidíme dle pracovního a školního rozvrhu.
Máte úžasnou schopnost plánovat na termíny které mám už dlouho dopředu obsazené a musím podotknout že jich je opravdu minimum. Pokud se v mých plánech nic nezmění, budu muset opět o půl roku odložit návštěvu Vás, šťastných lidí kteří podlehli svůdné kráse břitev. Škoda, ale už teď přeju báječnej víkend.
gotreg se hlásí
pravděpodobně solo, neb kdybych vzal drahou, musel bych vzít i břitevníky-čekatele a to by se sraz změnil v nájezd Zlaté hordy (čingischan byl barbar který se neholil)
pravděpodobně solo, neb kdybych vzal drahou, musel bych vzít i břitevníky-čekatele a to by se sraz změnil v nájezd Zlaté hordy (čingischan byl barbar který se neholil)
God Shave the Queen
Tak čtvrtek pro mne asi nebude možný. Pokud mám volno v sobotu a v neděli, tak končím v pátek ve 14:30.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
U mě též můžete smazat otazníček, hlásím se a pojedu ráda, popovídat, vyměnit zážitky a zkušenosti, něco rukama udělat, však se ještě nestalo, že by nebylo co dělat
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
Safra, nás bude celá kopa.
No, to jedině dobře, bude míň za bydlení Ne, dělám si srandu, rádi uvidíme nové i staré tváře.
Dobří holubi se vracejí na místa činů (i budoucích).
Čím víc nás bude, tím více se sejde báječných lidí.
U nás se už plánuje a pomalu chystá na cestu.
Čím víc nás bude, tím více se sejde báječných lidí.
U nás se už plánuje a pomalu chystá na cestu.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.