Protože nemám speciální toaletní hrnek, uzmul jsem z kuchyně porcelánovou misku na rýži. Mýdlo Barbus ještě po dědečkovi, pár kapek olivového oleje a Mistrně nabroušená Břitva.
Misku vkládám do umyvadla s horkou vodou, dám do ní olej a nahřeju mýdlo. Vzhledem k tomu, že se olej také prohřeje, stává se tekutějším a jezevčice Balea nemá takovou práci. Pěna vzniká hustá a vláčná. Po dobu prohřívání si pustím z druhého kohoutku horkou vodu čůrkem a v něm namočenou a prohřátou štětkou si chvíli masíruju obličej bez mýdla. Pokožka se krásně navlhčí a vousy změknou. Poté už našlehám pěnu a pustím se do procesu.
Papula jak dětská prdelka, mohu se holit i poměrně rychlými tahy, Břitva nikde nedrhne a celá akce trvá jěn několik okamžiků.
Než jsem začal používat břitvu, bylo holení na dlouho a nebavilo mě, teď se těším, až budu moct zase shodit vousy
Porcelánová miska na rýži
Re: Porcelánová miska na rýži
Vždyť to říkám - je to návykové
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Dneska ráno to bylo pod dohledem, kočka Agnes a žena Radunka zíraly na Lišáka an si holí hubu. Není hřejivějšího pocitu, než když milovaná obdivně vzhlíží k muži svému, kterak neohroženě VELMI ostrým nástrojem dodává hladkost nejen tvári, ale i krku
Přeji stále dobré ostří a pevnou ruku.
dagou1 píše:...když milovaná obdivně vzhlíží k muži svému, kterak neohroženě VELMI ostrým nástrojem dodává hladkost nejen tvári, ale i krku
Klid, ono jí časem otrne, pak ti vrazí do koupelny s nějakým absolutně neodkladným problémem. A ty s rukou třímající nad halvou Břitvu v bezpečné vzdálenosti od krku jejího i svého....se jí pokusíš vysvětlit "že takhle snad néé"... Věř že vím o čem mluvím. A to mám ženu svou velmi ráddagou1 píše:když milovaná obdivně vzhlíží k muži svému
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Má žena naštěstí ví, že se umím zdravě na...t velmi záhy po nějaké takové neuvážené chybě Je to bytost jemná a nemá v oblibě vyhledávat adrenalin. Navíc máme koupelnu dostatečně velkou na to, abychom takovým nedorozuměním uměli předcházet
V neposlední řadě se věci mají tak, že pokud nepožádá, aby mohla být přítomna rituálu, koupelnu zamykám... Máme celkem harmonickou domácnost
V neposlední řadě se věci mají tak, že pokud nepožádá, aby mohla být přítomna rituálu, koupelnu zamykám... Máme celkem harmonickou domácnost
Jako říkali tomu ve Vesničce - "Václave, neděláš dobře - nezamykej. Jednou se Ti to nevyplatí."
Až bude zle, tak Tvé paní nezbude než pod zamčenými dveřmi utírat červený potůček.
Až bude zle, tak Tvé paní nezbude než pod zamčenými dveřmi utírat červený potůček.
Jestli to bude takhle, stejně by mi nebylo pomoci
Ani tak nejde o pomoc (ta už by byla marná), ale o přístup k úklidu.