Kolínská voda Chypre

O veškeré další pánské kosmetice
Odpovědět
Romes

Kolínská voda Chypre

Příspěvek od Romes »

Ahoj všem,
nemáte někdo bližší zkušenost s touhle vodičkou? Je to z pozůstalosti po dědovi a tento kousek jsem zachránil před vyhozením. (asi spíš jen tak ze sentimentu) Ale za 8 Kčs to určitě musela být na svou dobu kvalitka :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
pop101

Re: Kolínská voda Chypre

Příspěvek od pop101 »

Ahoj Romes.
Asi před čtvrt stoletím, jsem si podobnou ,o něco placatější lahvičku koupil v armě.Pro ty co netuší,arma byl rádoby obchod se smíšeným zbožím v objektu kasáren.V té době tam prodávali už jenom dva druhy mýdla,tatranky,krém na boty asi tři druhy cigaret a tuto vodu po holení.To že cigarety chutnaly po mýdle a tatranky po krému na boty nikdo neřešil.Po použití této kolínské náš staršina konstatoval, že smrdíme jak staré k**** kufr.Takže pozor, jemná manipulace s uzávěrem je nutnost. Horší snad už byly jen živé květy. Měj se fajn. pop101 ;)
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

"Karafiát nebo Konvalinka" byly úžasené a když dívka na rande měla parfém "Krasnaja Moskva" bylo dílo dokonáno. :lol:
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
ArschAngel

Příspěvek od ArschAngel »

dodnes sa predáva, na stránke majú uvedenú takúto flaštičku
http://www.alpa.cz/cs/kolinske-vody-vod ... inska-voda
mám jednu doma, ale flaška má úplne iný tvar (nikde neviem nájsť na internete jej obrázok). voda vonia veľmi zaujímavo, mne osobne sa nepáči, ale vďaka svojmu 80% obsahu alkoholu dá gesicht po oholení okamžite do poriadku. používam ju rád, ale len vtedy, keď po oholení nemusím opustiť byt :D
Romes

Příspěvek od Romes »

Díky za tip. Zakoupil jsem sobě novodobé balení a srovnal jsem. Když pominu stáří tak to je vlastně totéž. No hned se mi bude líp spát když vím, že se na některé hodnoty můžu plně spolehnout :D
spin90

Příspěvek od spin90 »

Dnes som kupil tu vodu CHypre http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/esh ... -unisexova a v obchode sa zdala celkom priemna. Teraz som to ale ocuchal a je to silne naozaj dost :D Normalne rozmyslam ci to dat na seba :D Ale tak bola najlacnejsia. Nebolo by od veci to zriedit nejak pridat nejake mnoizstvo alkoholu s vodou a bolo by to akurat.
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Dobré ráno Romesi,

gratuluji k výstavnímu kousku.
8 Kčs bylo v tu dobu dost. Ale za kvalitu se platí. Bohužel dnes se upřednostňuje značka před kvalitou.
Ale vrátím se k Alpě. Je to Český skvost. Firma se snaží a jede.

Doba utíká a věci se mění. Takže takto vypadá flakon v roce 2014.
Cena okolo 35-40 Kč.

CHYPRE kolínská voda
s vůně: květinovo-citrusovou vůní s mechovým podtónem.

složení:
Alcohol Denat.. 80% vol., Aqua,Parfum, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate,Cinnamal, Citral,Citronellol,Coumarin, Eugenol, Geraniol,Hydroxycitronellal,
Linalool, a- Isomethyl Lonone, Evernia Prunastri Extract, Evernia Furturacea Extract, Musk Ketone, Musk Xylene

takže složení na výbornou.
Je tam sice psáno Curmanin a Musk Ketone. Ale nic závratného. Vlastně Musk Ketone je náhrada pižma a Curmarin je přírodní látka i v potravinách. Ale záleží v jakých dávkách.

obsah :100 ml

výrobce se naštěstí nezměnil :Alpa, a.s. Hornoměstská 378 594 25 Velké Meziříčí Česká republika
http://www.alpa.cz/

přidal jsem na codecheck info
http://www.codecheck.info/kosmetik_koer ... a_voda.pro
no a pár obrázků:

David
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
David a jeho žiletky
Wiking

Příspěvek od Wiking »

ArschAngel píše: vďaka svojmu 80% obsahu alkoholu dá gesicht po oholení okamžite do poriadku. používam ju rád, ale len vtedy, keď po oholení nemusím opustiť byt :D
Rad bych jen podotknul, ze vyse zmineny produkt NENI VODA PO HOLENI, a tudiz neni vhodne si jej aplikovat na oholenou tvar. Uz z duvodu obsazene latky Musk Ketone.
Pouzivani pripravku s latkou Musk Ketone je veci nazoru. Ja se teto latce vyhybam, je dobre ze neni mnoho produktu ktere jej neobsahuji. Nastesti je jich cim dal tim mene..
Behem nekolika malo let by tato latka mela byt zcela zakazana... (Jen co se vedcum podari prokazat jeji kancerogeni ucinky.)
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní kosmetika“