aneb chlapi prostě potřebují své hračky, ideálně ve sbírce
jest šmafů jestil jde o krásné břitvy, krásné dýmky ....
Fajfka
Re: Fajfka
God Shave the Queen
Pánové krásné sbírky... Je vidět, že se máte z čeho radovat Dnes jsem byl konečně schopen nafotit, prosím, zde je moje Stanislawka:
A tady si dovolím jeden tabák:
A tady si dovolím jeden tabák:
Jen se musím zeptat: co je ta lesklá modrá věc, ležící na prvních dvou fotkách těsně u oranžového zapalovače za krabičkou filtrů?
671 grains of diplomacy-.50 BMG
To je taky zapalovač. Turbo, ale moc nefunguje, nechce se mu vůbec... Zkoušel jsem už všelijak ladit, ale neudrží plamen, jakmile ho dám vzhůru nohama do kotlíku tak už vůbec ne Musím se po nějakým rozumným zapalovači porozhlédnout....
Pěkný kousek, přeji Ti s ní krásné chvíle!
Hezkou jsi si vybral
Nechť Tě provede začátečnickými úskalími pokud možno rychle a bezbolestně (ideálně bez spálených jazyků, pater a jiných podobných delikates, které začínání dýmkařovo nezřídka provázejí )
A s tím zapalovačem si zatím hlavu nelámej
Nechť Tě provede začátečnickými úskalími pokud možno rychle a bezbolestně (ideálně bez spálených jazyků, pater a jiných podobných delikates, které začínání dýmkařovo nezřídka provázejí )
A s tím zapalovačem si zatím hlavu nelámej
Go and cut yourself
Děkuji pánové!
Zapalovač moc neřeším... Ten druhý funguje zatím dobře a jinak si hodím do brašničky krabičku sirek no
Zapalovač moc neřeším... Ten druhý funguje zatím dobře a jinak si hodím do brašničky krabičku sirek no
Zdravím,
konečně jsem se dokopal k fotkám mého pouzdra na fajfky když se někam jde Je v něm vše co potřebuju-čistítka, filtry (v té průhledné trubičce), 2 dýmky, tabák, zapalovač a dusátko. Původně to byl velký obal na CD/DVD a takhle to nakonec dopadlo. Celý vnitřek je odpáraný (jak desky na CD tak i ta látka podtím) a do něj je vlepena tavnou pistolí "vložka" z koženky. Kapsička i gumičky jsou přišity černou nití, koženka je hnědá... Jen mě trochu mrzí, baravná kombinace vnějšku...
konečně jsem se dokopal k fotkám mého pouzdra na fajfky když se někam jde Je v něm vše co potřebuju-čistítka, filtry (v té průhledné trubičce), 2 dýmky, tabák, zapalovač a dusátko. Původně to byl velký obal na CD/DVD a takhle to nakonec dopadlo. Celý vnitřek je odpáraný (jak desky na CD tak i ta látka podtím) a do něj je vlepena tavnou pistolí "vložka" z koženky. Kapsička i gumičky jsou přišity černou nití, koženka je hnědá... Jen mě trochu mrzí, baravná kombinace vnějšku...
A teď jste si, pánové, na sebe upletli bič Já totiž po Vás budu chtít naučit, jak sem vkládat takhle velké fotky.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Oni mají ty fotky uložené na jiném serveru a jen sem hází linky