Ne, že bych mohl přidat nějakou krásnou fotku.Jen chci změnit čas příjezdu na sraz.Takže přijedu v pátek odpoledne a rozmnožím řady ležících na zemi.Mám spousty otázek a doufám v odpovědi.Myslím si, že vidět vše naživo je nejlepší cesta.
Mějte se fajn Pop 101
Podzimní setkání Břitevníků 2010
Re: Podzimní setkání Břitevníků 2010
Moc pěkné pánové, já začínal se skvělým aparátem Smena 8M !
S vámi se poměřovat nebudu!
Nebo že by boj?!
pop101 - ahoj v pátek!
S vámi se poměřovat nebudu!
Nebo že by boj?!
pop101 - ahoj v pátek!
Když už jsme u toho kdo s čím začínal tak já začínal bohužel až na digitálu, každopádně klasickou filmovou fotografii na Zenitu, Praktice, svitky na Flexe (tenkrát to byla tuším flexaret II?) a do větších formátů jsem se zatím nepouštěl, uvažuju o nějaké Zenza Bronica ale to už je trošku pálka.
Tak to já podědil po dědovi Flexaret VI Automat s vložkou na 35mm film - děda s ním do konce života fotil diapozitivy.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Mám prosbu: nemá někdo z účastníků srazu pár postradatelných nýtků do břitvy? Blíží se dlouhé zimní večery a mně se začínají honit hlavou myšlenky (při mé levorukosti naprosto šílené) na oživení/renovaci nějaké břitvičky z Ebaye.
Napiš PeťánkoviS, nýtky dělá on.
Ještě trochu organizace : k dispozici bude notebook připojený k projektoru (max rozlišení 1280x1024), takže je možno promítnout na zeď libovolná tematická videa, fota, přednášky, apod. Notebook bude připojen taktéž i k internetu (někteří pamatují skype rozhovor s Adrspachem v Mikulově).
Skvěle, díky moc za pořádání. Jinak pokud se zadaří, vezmu kosti na střenky.
Tak aspon snad hodime rec.
Ahojte,
aké časy príchodov zajtra asi očakávate? Kto bude styčný dôstojník pre miestnu navigáciu? Naposledy by som to bez radgosta nijako nenašiel...so zákazom vjazdu GPS nepočítalo
Ďakujem!
aké časy príchodov zajtra asi očakávate? Kto bude styčný dôstojník pre miestnu navigáciu? Naposledy by som to bez radgosta nijako nenašiel...so zákazom vjazdu GPS nepočítalo
Ďakujem!