Podzimní setkání Břitevníků 2010

Místa a termíny pravidelných i nepravidelných setkání brusičů břitev z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska
Zamčeno
Artifex

Re: Podzimní setkání Břitevníků 2010

Příspěvek od Artifex »

My (Já, Meliss2a a Muty) budeme z Brna ve čtvrtek odjíždět asi někdy kolem 16:00, bude už tam někdo v tuhle dobu? Každopádně nějak se tam dostaneme, toho bych se nebál
Mushroom

Příspěvek od Mushroom »

Kolegové,
máte stejné nápady jako já :) .
Zrovna jsem se chtěl zeptat, v kolik hodin ti čtvrteční přijedou?
Já tam můžu být zhruba kolem trojky až čtverky.
Styčným důstojníkem jsem se dobrovolně zvolil já, kontakt na mě jsem už někde tady vyvěšoval, pokud jej někdo postrádá, hoďte SZ.
Ještě v průběhu dneška, případně zítra dopoledne přidám nějaké další info.. Pak už budou jen dokumentace :D
misiak
Donátor

Příspěvek od misiak »

Ešte otázka - celé stretnutie sa uskutoční priamo v areáli toho streleckého klubu? Aby som to správne pochopil...
Mushroom

Příspěvek od Mushroom »

Vzhledem k relativní rozlehlosti celého areálu, tak ano. Nemusí se nikdo bát, pokud bude potřeba, i klidný tichý samostatný koutek si může nalézt :D .
Pochopitelně ti, co přijedou např. v pátek nebo sobotu brzy, mohou navštívit místní pamětihodnosti - zámek (bez průvodce), pro zamilované kopec Svatý Antoníček ve vedlejší Blatnici pod Sv.Antonínkem apod. :)
gotreg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gotreg »

Pratele omlouvam se, antos vznikl celkem dulezity rodinny.... situace, nebudu moci dorazot. Coz mne stve az .....
God Shave the Queen
dejv

Příspěvek od dejv »

Pánové a dámy, s ohledem na aktuální změnu situace u Gotregů se Pražská část výpravy ve složení Gotreg + Dejv + Dita upřímně omlouvá, ale bohužel nedorazí jako celek.
My s Ditou teď taky prožíváme trochu složitější období (dva členové rodiny nezávisle na sobě v nemocnici), takže je pro nás v tuto chvíli plán na vícedenní výlet do Uherského Ostrohu tak trochu harakiri i sám o sobě, a vzhledem k současnému vývoji ještě tuplem :( Rozhodli jsme se tedy výpravu zrušit úplně a uvolnit naše tři spací plácky případným náhradníkům.

Přejeme všem příjemný sraz (počasí vypadá pěkně, aspoň zatím ;) ) a vzpomeneme na Vás alespoň nad žejdlíkem piva v místní hospůdce...

P.S. Oba s Gotregem máme od Artifexe objednanou vodu Gentleman's Choice, zkusíme vymyslet nějaké náhradní řešení předávky...
Go and cut yourself
Mushroom

Příspěvek od Mushroom »

Ajta krajta! To je ale mrzuté.. Nicméně, samozřejmě, rodinná situace je nade vše..
Budete scházet..
Mushroom

Příspěvek od Mushroom »

Ještě trochu organizace : byly tu nějaké pochybnosti stran jídla :-)
Takže představa je následující : o oběd bude postaráno, tedy je již zajištěn.
Snídaně, večeře a jídlo přes den bude pořízeno každý den návštěvou blízkého marketu.. Nevím totiž, co kdo kdy může a nemůže, tak ať se nám tu někdo nehroutí :-).
Jinak sedím na místě a očekávám napjatě příjezd prvních z prvních..
Mushroom

Příspěvek od Mushroom »

První střípky : Ragdost + Drahá na místě..
Mushroom

Příspěvek od Mushroom »

Další přišedší (konečně) : Artifex, Meliss2a, Muty
Už se přestáváme bát :D :D
Zamčeno

Zpět na „Setkání brusičů břitev“