Zdravim

Radgost
admin

Re: Zdravim

Příspěvek od Radgost »

Opravdu bych to nedramatizoval.
Kvůli jednomu, snad nešťastně požitému slovíčku, odradíme člověka od ušlechtilého hobby.

Velká škoda :!:

...a poněkud nechápu jak jste přišel k vraždě, kolego :?:

Byl bych velmi rád, kdyby jste kolego MUDR Ci, než na tomto fóru někoho napadnete tak hrubým způsobem, poněkud zauvažoval nad sílou slov, které použijete.
Děkuji

Krom toho vím, proč motyka nemohl odpovědět - včera odpoledne psal email.
K připojení na Internet používá zřejmě dial-up přopojení T-Mobile a některé jeho adresy jsou na blacklistu a fórum jim neumožňuje vkládat příspěvky. O této funkci vím, přotože někdy taktéž využívám k připojení T-Mobile dial-up a mám stejné problémy.
MUDr c
brusič

Hrdlořez

Příspěvek od MUDr c »

Dobré poledne

Verbálně napadeni jsme byli my zde. Bezdůvodně.

Hrdlo - starší, knižní výraz pro oblast krku. Hrdelní trest, hrdelní zločin, smrt - exitus nastal protětím hrdla, ...
Řez - od slova řezat. Netřeba dále rozvádět.

Nuže, hrdlořez rovná se řezání krků, řezač krků. Z klinické praxe vím, že od slov není daleko k činům.
"Na hrubý pytel hrubá záplata." praví staré přísloví. Toliko na vysvěťlenou.

Pohodu + Jazz přeji

PS: politická korektnost, vážení slov vedlo k Mnichovu. Nezapomínejte prosím ! Některé věci třeba bránit.
Holení se Břitvou je láska dobrovolně zpečetěná vlastní krví. Laskavý rituál a Partnerka celým životem…
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Kolego,
hledáte problém tam kde není.

Prosím, uzavřeme již toto téma.

Kdo ještě se chce k tomuto politováníhodného incidentu vyjádřit, nechť tak učiní ještě dnes.
Ráno 25. 2. 09 toto téma uzamknu a oden později i smažu.
EDELWEISS

Příspěvek od EDELWEISS »

Zabte je všechny,pánbůh si ty své pozná.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat. Obrázek
MUDr c
brusič

Censura

Příspěvek od MUDr c »

Kolego Radghoste.

Po mnoho desitiletí denně + osobně skládám Dík Životu v jakéko-li formě. Snažím se jej bránit a zachovat jak jen mohu. Ale - Nikdy neustoupím hrdlořezům. Ni těm budoucím.

Vivat censuro...? Uzamkněte toto téma ale nemažte jej prosím. Jste-li demokraticky smýšlející Gentleman holící se Břitvou.

Děkuji
Holení se Břitvou je láska dobrovolně zpečetěná vlastní krví. Laskavý rituál a Partnerka celým životem…
motyka

Příspěvek od motyka »

Kolego MUDr ci,

Chci se Ti omluvit za mnou nešťastně použité slovo "hrdlořez". Považoval jsem ho za naprosto neškodné a už vůbec bych nečekal, že se může někoho dotknout natolik, že bude schopen reagovat takovýmto způsobem. O to více jsem si vědom toho, jak moc se Tě to dotklo. Omlouvám se. V žádném případě to nebylo myšleno nijak zle. Považoval jsem to jen za vtipnou narážku v souvislosti s holením břitvou. Děkuji Ti, že jsi mne svým gentlemana hodným vysvětlením vyvedl z omylu. Také se omlouvám všem ostatním, kterých se tento můj přehmat dotkl. Chtěl jsem Vás jen pozdravit s trochou humoru, akorát jsem nevolil zrovna šťastně. Ale člověk dělá chyby, proto se na tužku dává guma a začínající břitevníci mají u ruky kamenec a roli tolpapu ;-)

Ještě bych chtěl poděkovat Petru S za jeho velice milé přivítání a přání pevné ruky i přes mé nepatřičné oslovení a také všem ostatním, kteří se k této nepříjemné události, kterou jsem zde nechtěně vyvolal, vyjádřili. Tímto Vás tedy zdravím břitevníci!

Jan Motyčka

P.S. : Naprosto souhlasím se smazáním tohoto tématu.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Vážení kolegové,
myslím že část tohoto vlákna budiž nám mementem, jak malinko stačí aby se mezi nás vloudil nesvár. Možná že sem budeme odkazovat případné zájemce, kteří by chtěli znevažovat důstojnost naší společnosti. U kolegy Motyky to bylo nedorozumění, které svým vyjádřením a omluvou, zcela napravil a uvedl na pravou míru. Stejně tak jsem rád, že kolega Mudr c, s takovým zápalem obhajoval důstojnost našeho gentlemanského společenství. Obou si velice vážím. Mudr ce, za naši obhajobu, a Motyky za upřímná omluvná slova. Obojí svědčí o osobnostech jichž si můžeme vážit.
Tímto bych rád toto malé nedorozumění ukončil, a poprosil Vás všechny abychom se i nadále zde setkávali ve vzájemné úctě, která nás na všech forech, týkajících se Břitvy, provázela a byla naší ozdobou.
Děkuji a Všechny Vás zvu na přátelská povídání okolo naší společné lásky BŘITVY.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
MUDr c
brusič

pro Motyku

Příspěvek od MUDr c »

Omluva byla akceptována.

Osobně ji velmi oceňuji. Takto vyrůstá Gentleman the Sir.

Přeji naši komunitě že nás kolego Motyko obohatítite novýmy postřehy a názory + postupy + myšlekami a zejména Břitvami.

Vítejte mezi námi.

Pohodu + Jazz
Přeji dočista všem okolo

PS: prosím Vás kolego Radgoste - NEMAŽTE toto jiskření myšlenek + názorů. Děkuji Vám
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Diskuze uzamčena.
Zamčeno

Zpět na „Pokec o všem co za to stojí“