Nenechte se zviklat začátkem videa.
Použití hrnků k vytvoření pěny
Re: Použití hrnků k vytvoření pěny
Dobré video Radyxi - kdo pozná výhody hrníčku, bez něj už nechce dělat pěnu.
Moc mě potěšilo, když jsem na videu viděl krásný modrý a zlacený hrníček na pěnu, který jsem dostal od Adršpacha. Slouží velice dobře a dnes už si nedovedu dělání teplé pěny a holení bez něj představit. Moc díky Adršpachu a zdravím, Petr.
Moc mě potěšilo, když jsem na videu viděl krásný modrý a zlacený hrníček na pěnu, který jsem dostal od Adršpacha. Slouží velice dobře a dnes už si nedovedu dělání teplé pěny a holení bez něj představit. Moc díky Adršpachu a zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Ten Viktoránskej hrnek teda funguje přesně jak? jenom na nahřátí mýdla? nebyla tam ukázka, jak se v tom potom dělá pěna...
ted me napadlo... neslo by udelat teplou penu pomoci toho naparovaciho sosaku, co dela spenene mleko do cappuccina? jestli to neni uplne blbost, vyzkousim to za vas, neb soucasti meho pracoviste, kde se obcas holim, je i kavarna.
Hlavně POZOR NA VAŘÍCÍ PĚNU !!!! Pěna je velice dobrý izolant a dlouho drží vařící páru v sobě.
Mám dojem, že kolega Radgost by mohl přidat detaily.
Mám dojem, že kolega Radgost by mohl přidat detaily.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Ahojte kolegovia, neviete mi taký hrnček zohnať?
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Zdarec Vinci,
tak jak si pochodil s hrnčekom na holenie ??
Laci
edit:citace
tak jak si pochodil s hrnčekom na holenie ??
Laci
edit:citace
Naposledy upravil(a) lac1 dne 04 led 2011, 22:25, celkem upraveno 1 x.
Zdravím, objednal som si 2 kusy tohto úžastného hrčeka. Jeden na používanie a jeden keby náhodou aby som nemal hlavu v smútku veď nehody sa stávajú.
Hrnček by mal byť práve vo výrobnom štádiu. Toľko k tvojej otázke.
Hrnček by mal byť práve vo výrobnom štádiu. Toľko k tvojej otázke.
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Tak to schvaluji, mě se podařilo rozbít si vnitřní misku z hrníčku a nyní čekám na opravu už více jak 3. měsíc a můžu říci že to bez něj není ono. Proto už mám taky objednaný náhradní!
Kdo Vám je vyrábí? Můj zdroj je hrozně pomalý...
Kdo Vám je vyrábí? Můj zdroj je hrozně pomalý...
Náš zdroj je celkem rychlý, jenom se teď stěhoval do nové dílny a počítám počátkem příštího týdne vyřídí zbytek objednávek.
Edit: po dnešní (5.1.) komunikaci bude Petr Šulc dělat misky zítra, tak kdyby někdo další, krom Vinciho, měl zájem, napište, ať mu dám vědět. Cena je pořád 250kč/ks plus pošta.
Edit: po dnešní (5.1.) komunikaci bude Petr Šulc dělat misky zítra, tak kdyby někdo další, krom Vinciho, měl zájem, napište, ať mu dám vědět. Cena je pořád 250kč/ks plus pošta.