Cestování s břitvami

Všeobecné dotazy na břitvy
Odpovědět
dagou1

Cestování s břitvami

Příspěvek od dagou1 »

Přátelé, kamarádi. Máte někdo zkušenost, jak se cestuje s holením v letadle? Jedu na 4 dny pryč a nerad bych od soboty vypadal jako bezdomovec...
Radgost
admin

Re: Cestování s břitvami

Příspěvek od Radgost »

Na cestování mám vyhrazenu jednu nerezovou (Wapienica) břitvu + po zkušenostech řemen na strojku.
misiak
Donátor

Příspěvek od misiak »

Určite by som si nebral nič cenné, fajnové, drahé. Z batožiny ukradnú a pri sebe to mať, to by bol akurát zmeškaný let pre protiterorististické vyšetrovanie... :lol: ;)
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Přesně tak. Např wapienica stojí nějakých 600,- Kč. Samozřejmě pokud by se ztratila tak to zamrzí, ale lépe ztratit 600,- Kč než 3000,- Kč.

Jednou jsem si zapomněl obtahovací řemen a obtahoval jsem na dlani - a vcelku úspěšně.

Myslím, že kolega Sparq má s holením se břitvou na cestách dosti zkušeností.
dagou1

Příspěvek od dagou1 »

Takže do osobního zavazadla ne a do nákladového prostoru nebudu dávat nic z toho co mám, u břitvy po předcích rozhodně nebudu riskovat, že jí prodá do frcu letištní zřízenec. Halt budu chvíli vypadat zarostle :)
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Na moje cestovani je vzdy dobre zabalit stejne jako vodu po holeni, protoze tu taky ve vetsim nez 50ml do prirucniho zavazadla nesmis.
Jinak ohledne britev se mi zatim zadna neztratila v letadle (zaklepat na drevo). Co takhle si zrenovovat nejakou starsi britvu a pouzivat ji na cestovani?
Radyx
admin

Příspěvek od Radyx »

Jednou jsem cestoval s Wackerovkou a byl jsem jako na jehlách. Tak jsem si přesně pro tyto účely jak píše Adrspach zrestauroval břitvu o kterou kdybych přišel tak by to tak nebolelo cestuji o poznání klidněji.
Jinak ještě doporučuji cestovní štětku, protože když zabalíš klasickou vlhkou štětku do kufru před cestou zpět tak jí to mačkání nedělá moc dobře.
sparq
brusič

Příspěvek od sparq »

na holeni na cestach mne nejvice prudi neprakticke koupelny v hotelich, malo svetla a tvrda voda. Napr. Londyn je temer vzdy tragicky (plus casto ne moc tepla voda). Britva se mi zatim z checked-in zavazadla neztratila, ale pro kratsi sluzebni cesty je checkovani kufru opruz (ted zrovna tvrdnu na hotelu a britvu s sebou kvuli palubnimu zavazadlu nemam). Jsou holt chvile, kdy je snazsi prezit den dva s machem.
Odpovědět

Zpět na „Břitvy“