holení neobvyklých míst

... po srsti či proti...
Odpovědět
cynicc
Kontaktovat uživatele:

Re: holení neobvyklých míst

Příspěvek od cynicc »

Vážení břitevníci.
Tak jsem včera provedl svůj první test, co se týče holení břitvou jiných partií nežli tváře, konkrétně podpaží. Jak už jsem tady psal tak bagrem toto činím běžně a bez problémů.
Chtěl jsem si to vyzkoušet i břitvičkou. Mezi normálním holením. Namydlil jsem tvář a nechal vousy měknout a zaměřil se na podpážka. Při prvním tahu jsem se děsně bál a říkal jsem si že na sebe budu opatrný. Naprostá pohodička. Problém nastal když jsem přehodil ruce (jsem pravák) a břitvu jsem uchopil levou rukou. Moje jistota byla tatam. Najednou jsem nevěděl jak mám břitvu držet ani jak ji naklonit a v tom docela členitém terénu pokrytém bílým sněhem pod správným úhlem se dokonale oholit. Takže můžu říct, že oholit si tvář je proti tomuto zívačka. Pro příště to beru jako cvičení zručnosti levou rukou. Zkuste si to ...
Jinakděkuji meliss2ae za předem prošlapanou cestičku - jsem tvůj následovník. :D
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
meliss2a
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meliss2a »

Blahopřeji ;) za odvahu začít, za odvahu dokončit, za odvahu se podělit 8-) však ono se to poddá. Ani nedominantní (většinou levá) ruka nemusí zahálet, od čeho bychom ji pak měli... A bude-li nedejbože ta dominantní a šikovnější (obvykle pravá) nějak zraněná, již vytrénovaná levačka ji může zastat.
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
cynicc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cynicc »

Děkuji meliss2o. To je fakt ono seneví kdy se ta druhá, patřičně vytrénovaná ruka může někdy holit. Například by mě nikdy nenapadlo vzít klasické holítko do levé ruky a holit se (tedy mluvím o holení po tváři - na podpážku je to jasný) - s břitvou to bylo takový přirozený, ani nevim jak mě to napadlo přehodit ruce. A jde to ! Hezké holeníííííí přeji všem.
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
Artifex

Příspěvek od Artifex »

Když už jsme u těch neobvyklých míst tak zrovna včera jsem holil hlavu:
Obrázek
Apevia

Příspěvek od Apevia »

Taková otázka... Zkoušel jste si někdo holit sami hlavu? Nedávno jsem se zkoušel jen oholit strojkem sám, no a mezi lidi bych tak opravdu vyjít nechtěl :-D
Radyx
admin

Příspěvek od Radyx »

Hlavu oholit sám, tak to zvládám v pohodě jak strojkem na ježka tak na Kožaka. Do hola ale jsem se ale holil sám před mnoha lety a to tříbřiťákem, taky v pohodě. Jo ale hlavu sám břitvou, to už je jiná!
dagou1

Příspěvek od dagou1 »

Já se paradoxně dostal k holení břitvou tak, že jsem si jednou v hlubokej depresi chtěl oholit hlavu a ničím jiným, než břitvou ty půlmetrový lokny nechtěly dolů... Takže holení hlavy břitvou je v pohodě. Mnohem víc v pohodě, než holení papuly. Kůže na hlavě je krásně napnutá.
Apevia

Příspěvek od Apevia »

Tak pánové a dámy,
dnes jsem zjistil, že Břitva si rozumí i s intimnímy partiemi (tedy mužskými). Není to tak problematické jak jsem si myslel a jak jsem se bál. Zároveň určitě lepší, čistší oholení než s bagrem, o mnohobřitu ani nemluvě...
Artifex

Příspěvek od Artifex »

Souhlasím a potvrzuji.
zbynek

Příspěvek od zbynek »

No, co ja mam zkusenosti z osmdesatejch let, kdy jsem delal sanitare na oparecnich salech (i gynekologickym), daleko vetsi problem nez holeni intimnich partii obou pohlavi bylo oholit pred zakrokem nohy s krecovejma zilama...
Odpovědět

Zpět na „Techniky holení“