Ahojte,
keďže som medzi Vami "britevníky" nováčik, začínam pokukávať po nejakej vhodnej štetke. Pokukávam po štetke z jazveca. Skúste mi poradiť. Najlepšie aby sa dala kúpiť na sk.eshopoch,
ďakujem
Výber štetky pre začiatočníka
Výber štetky pre začiatočníka
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Re: Výber štetky pre začiatočníka
Niekto tu doporučoval Baleu z DM, stojí o nás 4,45 eur, nedalo mi to a tak som včera do DM zašiel, ale vôbec sa mi nepozdávala (bola zo srsti prasacej a ofarbená na "jezevčici", aj keď pre začiatok môže stačiť. No ja radšej pohľadám niečo solídnejšie.
Myslím že si dám predsa poslať nejakú z česka. Aby to bolo tak do 40-50e maximum. Aj to po šetrení
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Pro začátek postačuje tahle:
http://www.britva.cz/tweezerman.html
Pokud chcete utrácet tak doporučuji značku Mühle nebo Omega.
http://www.britva.cz/tweezerman.html
Pokud chcete utrácet tak doporučuji značku Mühle nebo Omega.
Medzitým som si narazil na toto vlákno - viewtopic.php?f=17&t=147
, sorry som tu len druhý deň ale doporučujem Ti ho Vinci celé prečítať ...
To nevadí ja som tu tiež krátko no čítal som to celé v škole celé na informatike, ale našiel som na sk eshope tweezerman za 13,50E čo je v pohode cena
veľmi pekne ďakujem za ochotuVjedator píše:Medzitým som si narazil na toto vlákno - viewtopic.php?f=17&t=147
Tak nakoniec som sa rozhodol pre Tweezerman Kvalitná štetka a ja ako úplny novýčik by som aj tak nevedel oceniť všetky vlastnosti vyšších rád a značiek
dneska jsem pro svého tweezermana škočil je to paráda oproti tomu umělému škrábadlu co jsem měl je to úžasnéVinci píše:Tak nakoniec som sa rozhodol pre Tweezerman Kvalitná štetka a ja ako úplny novýčik by som aj tak nevedel oceniť všetky vlastnosti vyšších rád a značiek
..a po holení a vyprání vezmi za ručku a pořádně několikrát máchni rukou, aby voda odstříkla, chlupy se hezky rozevřou..a nechávej jí uschnout ve stojánku. Ale tohle už tu je všechno popsáno
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.