Díky za gratulace.
Z Mydlinky sel cítit parádní odér jezevčího zadku.
Po čtyřnásobné koupeli v horké vodě krásně rozkvetla - a dál bude kvést.
Celý večer jsem seděl v houpacím křesle a užíval si šimrání štětkou ve tváři.
Nemohl jsem se jí nabažit.
Drahá se jen uchichtávala.
Štětka Tweezerman HIS
Re: Štětka Tweezerman HIS
Bodaj by mali túto perfektnú štetku ešte na sklade aby som sa mohol stať jej čestným majiteľom.
Hustú dlhotrvajúcu penu prajem všetkým gentlemanom
Hustú dlhotrvajúcu penu prajem všetkým gentlemanom
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Ahoj,
nedá mi to abych se nepochlubil dneska jsem vyrobil Stojánek na Tweezermana tady je odkaz na kouknutí -
http://fildaseks.rajce.idnes.cz/Stojane ... eezermana/
nedá mi to abych se nepochlubil dneska jsem vyrobil Stojánek na Tweezermana tady je odkaz na kouknutí -
http://fildaseks.rajce.idnes.cz/Stojane ... eezermana/
To je ono, on Tweezerman má moc rád takový pelíšek na odpočívání.
Moc pěkně se Ti stojánek povedl.
Moc pěkně se Ti stojánek povedl.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Podle mých zkušeností se takovýto pelíšek nelíbí jen Tweezwrmwnům, ale všem jezevčicím, ba i obyčejným štětinovkám
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Když ony se dámy tak rychle namlsají na čerstvý vzdoušek a že to vlhko krásně skapává dolů a že u krčku mají suchoučko, prostě mlsounice jsou to všechny.
takové povídaní. Jsem rád že se mi to povedlo a myslím že si hoví slušněPetrS píše:Když ony se dámy tak rychle namlsají na čerstvý vzdoušek a že to vlhko krásně skapává dolů a že u krčku mají suchoučko, prostě mlsounice jsou to všechny.
Jen nech být,
stačí nechat štětku nevypláchnutou otočenou chlupama nahoru a máš vidět jaký má u krčku humus a puch.
U přírodních je to ještě výraznější a těch mikro breberek - brrrrr.
Proto Ti tak pochvalujeme ten fajnový stojánek který navíc drží štětku za prdelku a ne za krček.
stačí nechat štětku nevypláchnutou otočenou chlupama nahoru a máš vidět jaký má u krčku humus a puch.
U přírodních je to ještě výraznější a těch mikro breberek - brrrrr.
Proto Ti tak pochvalujeme ten fajnový stojánek který navíc drží štětku za prdelku a ne za krček.
Už som ti Petr písal ohladom stojánku na tweezermana ak by si mal jeden vyrobený v zálohe bolo by to super, navyse to možeš poslať rovno s remenom.
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Už jsem Ti Vinci odepisoval.