K tomu pitralonu,
kupil som si ho tiež zo žartu, 2x vábne mi to nevonia, ale doma mi ju pochválili (nepovedal som že je to pitralon)
Vody po holení - moje zkušenosti
Re: Vody po holení - moje zkušenosti
Mužná vůně dávných časů.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
No Pytralon som kupil aj ja, ale len co som pricuchol, odlozil som to na cistenie (vraj dobre rozpusta masnou ) Hold nie kazdemu to pasuje.
K tomu Barbusu Classic . Dnes mi maminka moja drahá vyhodila BVLGARY alebo kao sa to píše ( bol na tom zotrený nápis na starom flakóne) tak som si zbehol nejaký špiritus kúpiť do Billy a vidím Barbus Classic za 1.o9Eura no nekúp to. Bol som milo prekvapený sviežou vôňou ktorú mi pochválila aj priateľka Odporúčam
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
-
dnes som si kupil vodu po holeni Alpa Windsor (na cyniccovo odporucanie, tu s čiernym uzaverom a striebornou etiketou) a naozaj vonia velmi prijemne, ani moc neštípe. ak by niekoho zaujimalo zlozenie: 71% alcohol denat, aqua, parfum, oleth-10, oleth-5, PEG-4, octanoate, menthol, allantoin, amyl cinnamal, benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl cinnamate, citral, citronellol, coumarin, geraniol, d-limonene, linalool, a-isomethyl ionone
Taky jsem si ji koupil, dokonce mám pocit, že je lepší než Christian Dior Fahrenheit (bratru 1600 ) ten ale víc voní, lépe (mojí přítelkyni i mi), musím počkat až nebudu mít tak podrážděnou pokožku abych posoudil blahodárnost účinků.
Tak ze zvedavosti jsem koupil Pitralon a byl jsem mile prekvapen. Cekal jsem hruzu, kdyz jsem na wiki cetl, ze jej pouzimaji ve veznicich
Vune je sice nic moc, ale za tu cenu plni svuj ucel. Na takoveto domaci holeni to staci
Vune je sice nic moc, ale za tu cenu plni svuj ucel. Na takoveto domaci holeni to staci
Carpe diem