To FildaS:
Moc pěkný stojánek.
Štětka Tweezerman HIS
Re: Štětka Tweezerman HIS
JESUS SHAVES!
Fakt moc děkuju nečekal jsem že se bude tak líbit moc mě to těší...WILDHOG píše:To FildaS:
Moc pěkný stojánek.
FildaS veľmi pekný stojan, mne má jazvečica čoskoro prísť, tak budem musieť zaimprovizovať. Skôr asi pôjdem do plastovej verzie a ako vzor mi poslúži Petrov stojan .
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Ten stojánek od Petra vypadá luxusně. Možná bude praktičtější než ten nerezový kvůli tomu že se nebude třeba tak špinit nebude na něm vidět každý flek. Nicméně já sem neměl žádné plexisklo tak jsem improvizoval.Vinci píše:FildaS veľmi pekný stojan, mne má jazvečica čoskoro prísť, tak budem musieť zaimprovizovať. Skôr asi pôjdem do plastovej verzie a ako vzor mi poslúži Petrov stojan .
Chápem ťa ja už len čakám na štetku aby som vedel stojan prispôsobiťFildaS píše:Ten stojánek od Petra vypadá luxusně. Možná bude praktičtější než ten nerezový kvůli tomu že se nebude třeba tak špinit nebude na něm vidět každý flek. Nicméně já sem neměl žádné plexisklo tak jsem improvizoval.Vinci píše:FildaS veľmi pekný stojan, mne má jazvečica čoskoro prísť, tak budem musieť zaimprovizovať. Skôr asi pôjdem do plastovej verzie a ako vzor mi poslúži Petrov stojan .
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Pokud odpovídáte na předchozí příspěvek, prosím nepoužívejte funkci citace. Zbytečně se nám tak zvětšuje databáze.
FildaS: pěkný stojánek, to si štětka zaslouží má li dlouho sloužit!
Vinci: štětku vždy štětinami dolů, než budeš mít stojánek tak si klidně ohni kousek drátu do podoby provizorního stojánku, stojí to za to.
Vinci: štětku vždy štětinami dolů, než budeš mít stojánek tak si klidně ohni kousek drátu do podoby provizorního stojánku, stojí to za to.
Stojan už je hotový, štetka slúži výborne
Z odstupom času, približne 2 mesiace, môžem štetku vrelo odporučiť začínajúcim britevníkom vďaka skvelej kvalite za rozumnú cenu.
Pekný deň praje Vinci
Pekný deň praje Vinci
Zdravím vás dnes som sa stal štastným majitelom tweezermana pomaličky sa
sa mi to doma rozrastá ...
sa mi to doma rozrastá ...
Britva je nástroj Gentlemana