Kontaktuj na knife.cz uzivatele tom111, pripadne se zitra prijd podivat Novomestskou radnici na Prazskou vystavu nozu, Tom tam urcite bude mit stul.Radyx píše:Artifexi, kde se dá takový šutrák sehnat? Jsou na to lomy i u nás?
To by se mi líbilo vyzkoušet radši než holení nožem, mečem či sekyrou!
Kraviny nonplus ultra
Re: Kraviny nonplus ultra
Dík za tip Zbynku!
Na tu výstavu jsem se chystal a včera jsem si celý den říkal že jsem něco chtěl a nevím co ... . Večer jsem si vzpomenul že jsem chtěl na výstavu nožů !!! Tak jsem trochu posmutněl že jsem si vzpomenul v šest večer, radost měla jenom manželka že jsem tudíž nemohl zase utrácet za potřebné věci. No nic, tak snad příště, jestli si vzpomenu.
Na tu výstavu jsem se chystal a včera jsem si celý den říkal že jsem něco chtěl a nevím co ... . Večer jsem si vzpomenul že jsem chtěl na výstavu nožů !!! Tak jsem trochu posmutněl že jsem si vzpomenul v šest večer, radost měla jenom manželka že jsem tudíž nemohl zase utrácet za potřebné věci. No nic, tak snad příště, jestli si vzpomenu.
Zdravím...v Praze je výstava nožů před vánocema....v Příbrami koncem jara...stojí to za to. hezký věcizbynek píše:podivat Novomestskou radnici
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Venku mrzne čím dál tim víc, a ta moje ženská nedělá nic jinýho,
než že čumí přes okno.
Jestli to tak půjde dál, budu ji asi muset pustit dovnitř...
než že čumí přes okno.
Jestli to tak půjde dál, budu ji asi muset pustit dovnitř...
Rozmysli si to - víš co Tě čeká až rozmrzne?
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
To mě nenapadlo.
Prosim te az ji budes brat dovnitr nech na ulici aspon ten klobouk at neztratis svuj jediny prijem.
Chutovka pro anglicky rozumejici: