Aloe Vera Rasiercreme

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Milik607

Re: Aloe Vera Rasiercreme

Příspěvek od Milik607 »

Dobře,já už to taky vím.....jsem břitevnickej ,,bažant" ještě :lol:
ater
mistr brusič

Příspěvek od ater »

Párkrát jsem krém použil (mam ho taky od Wikinga). Jsem s ním spokojený, pohodlné oholení, hodně pění, změkčení mi vyhovuje, klouzavost taky, kůži nevysušuje, nepáli nebo tak něco, pěna nepadá. Malinko mi nesedí vůně. Nevím proč, ale Nautik mi přijde lepší. Možná je to jen o zvyku ... nevím.
Nathan

Příspěvek od Nathan »

da sa to niekde v cechach zohnat? hladam nejake sensitive kvalitnejsie mydlo, nakolko kombinacia barbus+color gel vyustila u mna v cervenu a miestami vyhadzanu tvar, ktora sice po pol hodinke znormalnie, ale citliva zostane do druheho dna
ggrand

Příspěvek od ggrand »

Tak vůni bych přesně definoval jako tráva, čestvě posekaná. Jelikož jsem na trávu alergický, bezpečně ji poznám :)
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Momentalne tento krem pouzivam a je velice dobry i s vodou ktera je tu hrozna tak pekne napeni. Sice to dyl trva nez treba TOBS, ale jde to a pena je pekne husta.
ondrej22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondrej22 »

Zdravím. Díky Wikingovi se mi do rukou dostal tento krém a musím říci, že naprosto předčil mé očekávání. Jsem začátečník a holení bagrem pro mě prozatím znamenalo podráždění a nezřídka také drobné ranky. Musím poznamenat, že se holím na dětskou prdelku. S tímto krémem oholení přímo ukázkové a ani kamenec ani kolínská nenaznačily, že by pleť nějak utrpěla. Tento krém je teď u mě číslo jedna a nahradil v pořadí mýdlo Klar Kabinett. Je to samozřejmě mé subjektivní hodnocení, ale za zkoušku tento krém rozhodně stojí!
Chester

Příspěvek od Chester »

Zdravím vás, gentlemani,

taktéž díky Ludwigovi jsem mohl tento holící krém vyzkoušet.
Vyzkoušel jsem jej 3x a řekl jsem si, že to není krém pro mě, ale když jsem se podíval zde na forum, jak je vychvalovaný, říkal jsem si, že něco musím dělat špatně. Tak jsem mu dal ještě 2 pokusy, ale ani tak mě nepřesvědčil.

Pěna se dá vyšlehat krásná, ale příliš dlouho mi nedržela, změkčovací schopnosti mě též nepřesvědčily. Je dost možné, že jsem zpohodlněl z Klar Kabinettu, kde se mi daří vyšlehat krásnou pěnu na pár otočení štětkou, to se mi u Kappusu nepodařilo, občas už mě bolela ruka a stále jsem měl pocit, že to ještě není ono :)
Možná na to má vliv voda, moje technika, kdo ví, faktorů je hodně. Nicméně mám ještě spoustu Klaru, proto jsem si řekl, že by byla škoda nechat tu Kappus jen tak ležet (jako mi tu leží Barbucha) a rozhodl jsem se poslat jej dál.
Co se týče vůně, první, co se mi v mysli objeví, když přičichnu, jsou kopřivy. Mladé kopřivy za chladnějšího letního rána, ještě orosené a šířící svou vůni do okolí... ale to jsem se přenesl trošku jinam :)

Edit: přesunutí do bazaru, omlouvám se.
Naposledy upravil(a) Chester dne 03 pro 2013, 19:02, celkem upraveno 2 x.
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Nabidku na prodej prosím presuň do bazaru. Dík.
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Zipíno píše:Díky Wikingově laskavosti jsem mohl tento krém vyzkoušet a jeho vlastnosti jsou opravdu velmi dobré. Vůně mě připadá lehce citrusová, s přídavkem šerstvě posečené trávy. Co mne překvapilo, byla barva. Stříbřitě metalízový krém jsem vytlačil do misky, přidal horkou vodu a ...... voda se obarvila do mléčně stříbrné a na dně misky zůstal čirý krém. Na kvalitu následně vyšlehané pěny to ale nemělo vliv.
Zdravím Tě Zipíno,

tak jsem to chtěl vyzkoušet a jak jsem dočetl k Tvému vonnému rozboru tak už nechci.... Jak jsem četl, že to voní jako čerstvě posečená tráva...Tak už nechci.
Kde je posekáno tak se tomu vyhýbám velkým obloukem. Hrozně mě to smrdí.

Ale neříkám, že je to špatný krém. Záleží na každém.

David
David a jeho žiletky
keyboo

Příspěvek od keyboo »

Taky jsem měl možnost otestovat tento krém a používám ho jako cestovní a přijde mi kvalitní.
Mě přijde přirovnání čerstvě posečené trávy jako dost nepřesné.

Ono aloe vera je "tráva", pokud jí někdo má (nebo jinou aloe) a rozřízne list, tak je to velmi podobná vůně. Vůně čerstvě posečené trávy vnímám jinak.

Ale vůně není po vyšlehání nijak silná a vlezlá, takže vůni bych nebral jako důvod tento krém nezkusit :)
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“