Mohl by jsi to logo přepracovat tak aby bylo podélné?
Logo v systému má 170px × 94px.
Bylo by dobré, kdybys ho upravil v tomto poměru stran.
O průhlednost se postarám ve Photokrámu.
Logo Břitvy ... "Apel"
Re: Logo Břitvy ... "Apel"
na to stačí malování ne?No podívám se co pude ty velikosti se od pasu dělají blbě.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
třeba tohle.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Logo Břitvy ... " dotaz"
Dobré pozdní odpoledne.
Nemohu se dočkat toho nového loga.
Kdypak se zjeví v záhlaví diskusní fóra a na břitva.cz ?
Děkuji
Nemohu se dočkat toho nového loga.
Kdypak se zjeví v záhlaví diskusní fóra a na břitva.cz ?
Děkuji
Holení se Břitvou je láska dobrovolně zpečetěná vlastní krví. Laskavý rituál a Partnerka celým životem…
Zdá se kolegové, že je nás více.
Na moji SZ přišla taková zpráva.
new logo,kdypak bude a chcu a chcu a chcu!!!
No a já se taky přidávám, tak prosba převeliká, jestli by šlo to logo přidat. Předem moc veliké díky za umístění.
Na moji SZ přišla taková zpráva.
new logo,kdypak bude a chcu a chcu a chcu!!!
No a já se taky přidávám, tak prosba převeliká, jestli by šlo to logo přidat. Předem moc veliké díky za umístění.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Sháním grafika, který by ho udělal.
Zatím bezvýsledně, protože není mezi nimi břitevníka, který by vytvořil logo z čirého nadšení pro věc.
A na zaplacení profíka, jaksi nemám.
Ale neklesejme na mysli.
Časem někoho najdu.
Zatím bezvýsledně, protože není mezi nimi břitevníka, který by vytvořil logo z čirého nadšení pro věc.
A na zaplacení profíka, jaksi nemám.
Ale neklesejme na mysli.
Časem někoho najdu.
Ahoj Radgoste,
to logo co jsme s Edem dali dohromady je nepoužitelné? Právě toto logo bylo vytvořené z čirého nadšení pro věc a z lásky k Břitvám. Je právě vytvořeno pro toto forum, tak co brání jeho použití? A proč hledat nějakého dalšího výtvarníka? Jsem poněkud neznalý.
to logo co jsme s Edem dali dohromady je nepoužitelné? Právě toto logo bylo vytvořené z čirého nadšení pro věc a z lásky k Břitvám. Je právě vytvořeno pro toto forum, tak co brání jeho použití? A proč hledat nějakého dalšího výtvarníka? Jsem poněkud neznalý.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Logo je samozřejmě použitelné, jen jsem žádal o přepracování do formy otevřenější břitvy, dle velikosti, kterou jsem uvedl. Systém tohoto fóra vyžaduje určitou velikost v pixelech, jinak logo zdeformuje.
170 x 94 pixelů s transparentním pozadím ve formátu .gif.
Možná by nebylo špatné na Jarní setkání vyhlásit soutěž o nejlepší logo - tedy pokud se jí někdo zúčastní.