Oblibena kosmetika - kdo co pouzivate?
Re: Oblibena kosmetika - kdo co pouzivate?
Takže každý ráno natřít podpaží kamencem?
Klidně i podpaží, skvěle funguje na nohy, proti pocení chodidel. Ale to jde odstranit i koupelemi v dubové kůře s přesličkou.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Jj, koupel chodidel v nálevu z dubové kůry je skvělá. Přidat přesličku jsem, pravda, ještě nevyzkoušel.
Tak to vyzkouším, snad se nepoškrábu. Kamenec by měl být přirozenější než antiperspiranty, tak třeba to bude fungovat. Zkoušeli jste to i na oholené podpaží?
Nová kostka kamence bývá z výroby hrubější. To je pravda. Ale po celkem krátkém čase používání se ohladí a je hladká jako sklo...
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
- valentin75
- Donátor
Bez problémov,nič iné nepoužívam.Chester píše:. Zkoušeli jste to i na oholené podpaží?
Kedže je to téma o obľúbenej kozmetike,tak doplním že používam len pár vecí.
Mydlo (používam aj na umývanie hlavy) = Alepp ,mám v pláne kúpiť aj produkty Martin De Candre
Antiperspirant = Kamenec
Mydlo/krém na holenie = cca 13ks rôzne
Po holení = (vody po holení nepoužívam) Kamenec + Alpa Francovka + krém Fitjar K3 Extra
Palo
Proti pocení nepoužívám nic. Ono když se tělo přehřívá tak je fajn když se potí. A i jinak je pocení hlavně v podpaždí a podkolením ohbí jedna z cest, kterou se tělo zbavuje toxických látek. No a pokud nechci přirozeně vonět tak používám pánský párfém (značka http://www.lubin-parfum.fr ), ale to spíš výjmečně.
Jinak používám:
Krémy na holení: hlavně barbucha, Kappus Nautik (po něm se cítím asi nejlíp a až na vůni mi přijde lepší jak Kent nebo TOBS).
Voda po holení: Diplomat, Alpa 378 a kamenec
Jinak používám:
Krémy na holení: hlavně barbucha, Kappus Nautik (po něm se cítím asi nejlíp a až na vůni mi přijde lepší jak Kent nebo TOBS).
Voda po holení: Diplomat, Alpa 378 a kamenec
@ater: Kappus Nautik? To pouzivej jen na nedelni holeni, vyroba byla definitivne zastavena, uz to nikde nesezenes!
Uz je jen Kappus Aloe Vera nebo Active man..
@chester: Jo, moje zena to pouziva taky tenhle kamenec, a hodne to omezuje poceni v podpazi.. je s tim spokojena..
Jinak pomerne "nechemicky" a nejedovaty je tenhle produkt:
http://www.codecheck.info/kosmetische_m ... _Stick.pro
@radgost: Jo, dubova kura funguje. Ale neni nad stary (prastary) vojensky recept.. par krystalu KMnO³ (hypermangan) do vody, vykoupat nohy, a nasledujici 2-3 dny se nejen nepoti, ale ani nesmrdi.. a to ani po zrychlenem presunu v kanadach ..
Uz je jen Kappus Aloe Vera nebo Active man..
@chester: Jo, moje zena to pouziva taky tenhle kamenec, a hodne to omezuje poceni v podpazi.. je s tim spokojena..
Jinak pomerne "nechemicky" a nejedovaty je tenhle produkt:
http://www.codecheck.info/kosmetische_m ... _Stick.pro
@radgost: Jo, dubova kura funguje. Ale neni nad stary (prastary) vojensky recept.. par krystalu KMnO³ (hypermangan) do vody, vykoupat nohy, a nasledujici 2-3 dny se nejen nepoti, ale ani nesmrdi.. a to ani po zrychlenem presunu v kanadach ..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
To s hypermanganem neznám, nebudeš mít fialový nohy ?
Pokud nebude roztok manganistanu draselného příliš silný, tak ne. A navíc po silném roztoku pokožka nefialoví, ale hnědne!
671 grains of diplomacy-.50 BMG