Zdravím Tě Keyboo,
viděl jsem ho v Drogerii Teta v Ústí. Předpokládám, že pokud v Budějovicích je Teta tak tam možná bude i DON. Ale zajisté jsi již prošel všechny drogerie. Teď Ti nezbude než hledat ve velkoobchodě.
Držím Ti palce, ať najdeš.
David
DON - Voda po holeni
Re: DON - Voda po holeni
David a jeho žiletky
Zkoušel jsem jen jednu z těch co jsou v ČB, ale nakonec jsem odešel pouze s Alpou 378. Tak to možná ještě vyzkouším ty další - díky za tip.
Zdravím ,
dens jsem sehnal vodu po holení DON 100ml a vůně je jedinečná. Škoda že skončila výroba.
Bodlák
dens jsem sehnal vodu po holení DON 100ml a vůně je jedinečná. Škoda že skončila výroba.
Bodlák
Ahoj Vousáči,
http://www.abdrogerie.cz/index.php?shp=15
A jen pro pobavení , na víčku je ( spotřebujte nejlépe do 30.3.2012) Pánové to pořešili přelepkou na krabičce, spotřebujte do 19.2.2015. Neřeším to chtěl jsem ho a sháněl dlouho jen mě zaráží drzost obchodníků.
Bodlák
http://www.abdrogerie.cz/index.php?shp=15
A jen pro pobavení , na víčku je ( spotřebujte nejlépe do 30.3.2012) Pánové to pořešili přelepkou na krabičce, spotřebujte do 19.2.2015. Neřeším to chtěl jsem ho a sháněl dlouho jen mě zaráží drzost obchodníků.
Bodlák
Za 27 Kč dobrý kup.
Alkohol ve výrobku obsažený by se neměl nijak zkazit a 2 roky není zase nějaké dlouhá doba
Trochu mne zarazilo, že v sekci Pánská kosmetika nabízejí "Calgonit - čistič myček "
Alkohol ve výrobku obsažený by se neměl nijak zkazit a 2 roky není zase nějaké dlouhá doba
Trochu mne zarazilo, že v sekci Pánská kosmetika nabízejí "Calgonit - čistič myček "
V noci slyším i vousy růst
Lidi zlatý
O vesničku dál poblíž města Tábor měli 20 ks po cca 20,- Kč já si jich tedy zakoupil 5 ale je téměř jisté, že je již nikdo nekoupí kdybyste nědo měl zájem, mohu koupit, poslat, předat atd atd... Mějte pěkný večer
O vesničku dál poblíž města Tábor měli 20 ks po cca 20,- Kč já si jich tedy zakoupil 5 ale je téměř jisté, že je již nikdo nekoupí kdybyste nědo měl zájem, mohu koupit, poslat, předat atd atd... Mějte pěkný večer
Ted, v srpnu 2014?
To tedy ziram, spise cucim.......
Jako burzovni makler z Wall Street bych rekl: Nakoupit, uskladnit!!
Jak to vypada s minimalni trvanlivosti? Vim ze to tam vyrobce pise na obalu, jsou jeste v "zaruce" nebo uz prosle? (DMT tam je 2 roky, moje 2 DONY co mam prosly ted nedavno, 31.05.14, to byly jedny z tech poslednich sehnatelnych)
Z duvodu obsahu nekterych slozek bych je rozhodne skladoval v lednici! ! ! , DON neobsahuje zadne brutalni konzervanty, takze kdo ma zajem na zelezne zasobe tohoto produktu.. sup s tim do chladu!
Skoda, ze se DON uz nevyrabi. Ta vune v sobe mela neco "osobiteho" z detstvi, chemicke slozeni bylo super a dostupnost byla v kazde vesnicke drogerii.. A samozrejme zaklad: vlastnosti vody po holeni, ty byly taky super..
To tedy ziram, spise cucim.......
Jako burzovni makler z Wall Street bych rekl: Nakoupit, uskladnit!!
Jak to vypada s minimalni trvanlivosti? Vim ze to tam vyrobce pise na obalu, jsou jeste v "zaruce" nebo uz prosle? (DMT tam je 2 roky, moje 2 DONY co mam prosly ted nedavno, 31.05.14, to byly jedny z tech poslednich sehnatelnych)
Z duvodu obsahu nekterych slozek bych je rozhodne skladoval v lednici! ! ! , DON neobsahuje zadne brutalni konzervanty, takze kdo ma zajem na zelezne zasobe tohoto produktu.. sup s tim do chladu!
Skoda, ze se DON uz nevyrabi. Ta vune v sobe mela neco "osobiteho" z detstvi, chemicke slozeni bylo super a dostupnost byla v kazde vesnicke drogerii.. A samozrejme zaklad: vlastnosti vody po holeni, ty byly taky super..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Lidičky zlatý,
pokud chcete Don tak je v levných potravinách.
http://eshop.levnepotraviny.cz/kategori ... .kosmetika
v Ústí nad Labem je DON i Pitralon a Olimon.
Ceny cca 20-25 Kč. Už si to moc nepamatuji.
Tuším, že Pitralon je ta větší sklenice a Don menší.
Tak se můžete podívat ve Vaších pobočkách.
David
PS: pro Wikinga....
dělal jsem ve firmě Setuza, která tyto přípravky vyráběla původně. A můžu Tě ujistit, že tyto výrobky vydrží klidně i po expiraci dalších 20 let. Je tam líh tak proto. Ano vůně už asi nebude super, ale nekazí se. Teď nemyslím holící mýdla, ty se vysuší a vypraskají, ale i tak se dají použít. Dnes je stejně na těch etiketách napsaná firma Oleofin nebo nějak tak. Je to pořád ta samá firma, akorát má nový název a vedení. Původní firma Setuza se spojila s další Ústeckou firmou a to Spolchemie.
Ale jak píši kapalné výrobky vydrží do té doby, než z nich vyprchá lihový základ. No a to se nestane, když bude zátka zavřená. Tak toho bych se nebál. Pamatuji, že někteří moji spolupracovníci si domů odnesli tolik věcí, že kdyby se jim to mělo zkazit tak je doma lihová i mýdlová pohroma.
pokud chcete Don tak je v levných potravinách.
http://eshop.levnepotraviny.cz/kategori ... .kosmetika
v Ústí nad Labem je DON i Pitralon a Olimon.
Ceny cca 20-25 Kč. Už si to moc nepamatuji.
Tuším, že Pitralon je ta větší sklenice a Don menší.
Tak se můžete podívat ve Vaších pobočkách.
David
PS: pro Wikinga....
dělal jsem ve firmě Setuza, která tyto přípravky vyráběla původně. A můžu Tě ujistit, že tyto výrobky vydrží klidně i po expiraci dalších 20 let. Je tam líh tak proto. Ano vůně už asi nebude super, ale nekazí se. Teď nemyslím holící mýdla, ty se vysuší a vypraskají, ale i tak se dají použít. Dnes je stejně na těch etiketách napsaná firma Oleofin nebo nějak tak. Je to pořád ta samá firma, akorát má nový název a vedení. Původní firma Setuza se spojila s další Ústeckou firmou a to Spolchemie.
Ale jak píši kapalné výrobky vydrží do té doby, než z nich vyprchá lihový základ. No a to se nestane, když bude zátka zavřená. Tak toho bych se nebál. Pamatuji, že někteří moji spolupracovníci si domů odnesli tolik věcí, že kdyby se jim to mělo zkazit tak je doma lihová i mýdlová pohroma.
David a jeho žiletky
Čirou náhodou jsem na DON narazil tady :
http://www.pomade-shop.eu/DON-After-Shave
Cena je dost velká, ale povídání k tomu vyznívá velmi příznivě pro tuhle vodu.
Ve světě se o ní ví
http://www.pomade-shop.eu/DON-After-Shave
Cena je dost velká, ale povídání k tomu vyznívá velmi příznivě pro tuhle vodu.
Ve světě se o ní ví
V noci slyším i vousy růst