Jen jsem doplnil možnosti tamější nabídky...
Nemáte někdo něco pro začátek?
Re: Nemáte někdo něco pro začátek?
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
K hygieně při holení břitvou u lazebníka.
Osobně jsem lazebnictví v praze navštívil (Thomas barber shop) a holič přímo přede mnou opakovaně břitvu desinfikoval přípravkem s vysokým obsahem alkoholu. Pokud jsem si mohl všimnout, tak čištění břitvy bezprostředně před použitím a po použití bylo opravdu důkladné.
Myslím, že všichni jsou si velmi dobře vědomi nebezpečí přenosu nemocí prostřednictvím nákazy krví a podle toho se chovají.
Snad jediná výtka z pohledu hygieny by mohla být ta, že holiči nepoužívají gumové rukavice a jejich pokožka přijde do přímého styku s případnými zraněními a odděrkami. To vše je ale, podle mého názoru, vyřešeno hojným používáním kosmetických přípravků s antiseptickými nebo desinfekčními účinky. V podstatě v každou chvíli má člověk na tváři aplikovaný nějaký přípravek.
Koneckonců dovedete si představit, že Vás holí někdo, kdo má na rukou gumové rukavice? Brrrrr.....
Osobně jsem lazebnictví v praze navštívil (Thomas barber shop) a holič přímo přede mnou opakovaně břitvu desinfikoval přípravkem s vysokým obsahem alkoholu. Pokud jsem si mohl všimnout, tak čištění břitvy bezprostředně před použitím a po použití bylo opravdu důkladné.
Myslím, že všichni jsou si velmi dobře vědomi nebezpečí přenosu nemocí prostřednictvím nákazy krví a podle toho se chovají.
Snad jediná výtka z pohledu hygieny by mohla být ta, že holiči nepoužívají gumové rukavice a jejich pokožka přijde do přímého styku s případnými zraněními a odděrkami. To vše je ale, podle mého názoru, vyřešeno hojným používáním kosmetických přípravků s antiseptickými nebo desinfekčními účinky. V podstatě v každou chvíli má člověk na tváři aplikovaný nějaký přípravek.
Koneckonců dovedete si představit, že Vás holí někdo, kdo má na rukou gumové rukavice? Brrrrr.....
Woalá! Tak se objevila jedna fešanda jen kousek ode mě, leží dokonce v šuplíku mé tchýně. Jde o břitvu po jejím dědečkovi takže stačí jen slib, že budou hodnější na tu co mám doma a snad to klapne. Navíc si myslím, že je lepší, tak nebezpečné nástroje odstranit z jejího dosahu Zatím mám dvě fotky na telefonu a zítra ji snad budu obdivovat naživo. Poznávací znamení je tam čitelné prý jedno "Germany" ale co je to reálně zač, to asi pozná jen opravdový mistr snad objevím taky další indicii mrkněte na ní, zda má šanci se vrátit, samozřejmě po důkladném "seštelování" do břitnického života byla by to moje první.. a doufám, že ne poslední
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) serfik dne 18 pro 2012, 22:12, celkem upraveno 2 x.
Tak opět je to jak říkám - Tvoje Břitva si Tě sama našla - gratuluji.
Vypadá dobře a po zprovoznění budeš mít fajnovou Krásku. Navíc je to rodinný klenot se známou minulostí a to je v dnešní době velmi vzácné.
Vypadá dobře a po zprovoznění budeš mít fajnovou Krásku. Navíc je to rodinný klenot se známou minulostí a to je v dnešní době velmi vzácné.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak vida, hezká břitva s rodinou vazbou. Gratuluji. Věřím, že budeš spokojen. Na krčku není žádné logo výrobce, ale to nic neznamená. Krabička je původní k té břitvě? Vidím na ní Praha, Příkopy 25. Zbytek je nečitelný.