Jabonman - mydla na holeni
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jabonman - mydla na holeni
Nabídka se nejspíš průběžně mění, ale když jsem o na začátku prázdnin organizoval skupinový nákup, vypadala takto:vates321 píše:Tak jsem právě oslovil tohoto mistra mýdlového řemesla s dotazem, jestli by mi mohl poslat seznam svých mýdel. Také jsem ho požádal, jestli by bylo možné zaslat například jen testovací verze od různých druhů mýdel a za jaké ceny. Uvidíme, co mi odepíše. Každopádně pak budu informovat
Je to přímo mail, kterým mi Manuel odpověděl na dotaz ohledně dostupnosti a ceny.Hi Zdeněk,
the price is 10,70 euro per 100g aluminum can.
Payment can be made by bank transfer or paypal. Shipping costs for Europe: 8.65 euros by registered mail up to 500g (two units). Up to 1000g (three-five) costs 14.80 euros.
Relation of soaps :
Without lanolin:
- Vetiver-Tangerine-Litsea Cubeba
- Laurel-Black pepper…….............….(Exhausted, next manufacturing)
- Lima-Bergamot-Cardamom
- Lavender……………………………(Dense foam. Usable on June 25)
With lanolin:
- Ylang Ylang-Patchouli-Orange
- Lavender-Cypress-Bergamot
- Wet Earth…………………………………(Vetiver mixture)
- Eastern Breeze……………………………(Mirra-Nail-Cardamom)
- Coconut
- Roses
- Lima-Pepper ………………………………(menthol. Exhausted, next manufacturing)
- Lima-Cinnamon
- Violets
Sincerely,
Manuel
Od prázdnin používám Brisa de Oriente a jsem velmi spokojen.
Ke každému mýdlu, které pan Manuel poslal, přidal ještě nádobku se vzorkem jiného mýdla.
Takže jsem právě dostal email od Manuela alias Jabonman a musím říct, že je to velice příjemný člověk, alespoň co se prvního dojmu týče. Co se informací týče, tak následovně:
Ceny mýdel - obecně:
100g v hliníkovém pouzdře stojí 10,70 EUR, nicméně má v plánu nahradit je novými plastikovými pouzdry, které lépe vyhovují štětkám. Jejich cena je vyšší - 13,80 EUR, avšak mají větší objem - 125g. Zde Manuel dodává, že se cena v budoucnu trochu zvýší, jelikož má v plánu k nim dodávat i nějaké etikety.
Výše poštovného je následující:
V rámci Španělska 2 - 4,35 EUR do 500g (2 mýdla) či 4,50 - 6,85 EUR do 1000g.
V rámci Evropy 8,65 EUR do 500g či 14,80 EUR do 1000g.
Typy dostupných mýdel:
Bez lanolinu:
To by bylo ode mně vše. Snad jsem nic nepopletl. Kdyby se vám tam něco nezdálo, tak mě upozorněte. A já si jdu objednat nějaké to mistrovské dílo . Snad se to vyplatí!
Ceny mýdel - obecně:
100g v hliníkovém pouzdře stojí 10,70 EUR, nicméně má v plánu nahradit je novými plastikovými pouzdry, které lépe vyhovují štětkám. Jejich cena je vyšší - 13,80 EUR, avšak mají větší objem - 125g. Zde Manuel dodává, že se cena v budoucnu trochu zvýší, jelikož má v plánu k nim dodávat i nějaké etikety.
Výše poštovného je následující:
V rámci Španělska 2 - 4,35 EUR do 500g (2 mýdla) či 4,50 - 6,85 EUR do 1000g.
V rámci Evropy 8,65 EUR do 500g či 14,80 EUR do 1000g.
Typy dostupných mýdel:
Bez lanolinu:
- Vetiver-Mandarina-Litsea Cubeba - Nová krabička 125g za 13,80 EUR
- Levandule
- Mountain - Nová směs - Mezcla de Flor de Té, Cedro, Lavanda, Laurel, Musk y Ciprés (přeložte si sami )
- Clavo-Laurel-Cedro - Nová krabička 125g za 13,80 EUR
- Ylang Ylang-Pachuli-Naranja - Nová krabička 125g za 13,80 EUR (dostupné od 5.9.)
- Tierra Húmeda - (směs Vetiver) Nová krabička 125g za 13,80 EUR
- Brisa de Oriente - směs Mirra-clavo-cardamomo
- Kokos
- Růže
- Lima-Incienso - (s příměsí máty) Nová krabička 125g za 13,80 EUR
- Lima-Canela
- Violetas - Nová krabička 125g za 13,80 EUR (dostupné od 20.09.)
- Cítricos - Nová krabička 125g za 13,80 EUR
- Květinové (Floral) - Nová krabička 125g za 13,80 EUR (dostupné od 01.10.)
To by bylo ode mně vše. Snad jsem nic nepopletl. Kdyby se vám tam něco nezdálo, tak mě upozorněte. A já si jdu objednat nějaké to mistrovské dílo . Snad se to vyplatí!
Zavři oči brouku ... a fik!
Tak jsem si objednal Levanduli a Cítricos. Domluvili jsme se, že mi k tomu přiloží vzorky Vetiver-Mandarina-Litsea Cubeba a Brisa de Oriente. Docela jsem zvědavý, jaké to bude. Pak dám vědět.
Mezcla de Flor de Té, Cedro, Lavanda, Laurel, Musk y Ciprés
Ja bych to prelozil asi takhle: (podotykam ze jsem prekladatel jineho jazyka nez spanelstiny hehehe)
Smes : Cajovy kvet, cedr, levandule, vavrin, pizmo a cyprisek.
Kazdopadne Ti gratuluji k mydlum ktere jsi si objednal, jsou to luxusni mydla, jedna z nejlepsich jake znam.
Ja mam to fialkove "Violet" to je uplna bomba.
Ja bych to prelozil asi takhle: (podotykam ze jsem prekladatel jineho jazyka nez spanelstiny hehehe)
Smes : Cajovy kvet, cedr, levandule, vavrin, pizmo a cyprisek.
Kazdopadne Ti gratuluji k mydlum ktere jsi si objednal, jsou to luxusni mydla, jedna z nejlepsich jake znam.
Ja mam to fialkove "Violet" to je uplna bomba.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Mimochodem, chtěl jsem se zeptat, jak je to s mýdly Jabonman a péčí o tvář po oholení?
Používáte po nich after-shave péči? Nebo snad není nutná? A pokud ji používáte, nedojde k odstranění aroma mýdel?
Jinak Manuel mi psal, že co se uchovávání mýdel týče, tak zná lidi, kteří je používají již druhým rokem a nijak se nezkazily. On sám je pak skladuje pouze dobře uzavřené.
Manuel také testuje JabonMan Afte-shave lotion. Prozatím ho jen testuje na sobě několik měsíců, avšak s dobrými výsledky. Zatím není ve fázi prodeje. Jako vždy, Manuel se snaží o co nejvyšší kvalitu, což se také odrazí v jeho ceně.
Používáte po nich after-shave péči? Nebo snad není nutná? A pokud ji používáte, nedojde k odstranění aroma mýdel?
Jinak Manuel mi psal, že co se uchovávání mýdel týče, tak zná lidi, kteří je používají již druhým rokem a nijak se nezkazily. On sám je pak skladuje pouze dobře uzavřené.
Manuel také testuje JabonMan Afte-shave lotion. Prozatím ho jen testuje na sobě několik měsíců, avšak s dobrými výsledky. Zatím není ve fázi prodeje. Jako vždy, Manuel se snaží o co nejvyšší kvalitu, což se také odrazí v jeho ceně.
Tak mýdla za 2 dny už dorazila.
Po otevření balíku mě zasáhla silná vůně, ze které se mi skoro až zamotala hlava . Jinak voní všechna velice příjemně. Prozatím jsem zkusil levanduli a zážitek z oholení je vynikající. Pěnivost velmi dobrá, vůně výborná, změkčení vousu dobré (zkoušel jsem zatím jen mýdlo bez lanolinu). Po oholení příjemný pocit s mírně vysušenou pokožkou, takže jsem raději nanesl Nivea After-Shave. Jinak jsem nepozoroval žádné podráždění pokožky, pupínky, ani nic podobného. Čili velmi vysoká spokojenost.
Po otevření balíku mě zasáhla silná vůně, ze které se mi skoro až zamotala hlava . Jinak voní všechna velice příjemně. Prozatím jsem zkusil levanduli a zážitek z oholení je vynikající. Pěnivost velmi dobrá, vůně výborná, změkčení vousu dobré (zkoušel jsem zatím jen mýdlo bez lanolinu). Po oholení příjemný pocit s mírně vysušenou pokožkou, takže jsem raději nanesl Nivea After-Shave. Jinak jsem nepozoroval žádné podráždění pokožky, pupínky, ani nic podobného. Čili velmi vysoká spokojenost.
Nesel by nekdo do spolecneho nakupu mydla Jabonman? Idealne z okoli Prahy. Mam v umyslu toto mydlo vyzkouset a trochu me odrazuje cena za postovne.
Living on the edge.
Postovne z Barcelony sem je skutecne vysoke, a je jedno jestli to posila do CR nebo SRN..
Uz to mam vyzkouseno
Mydla jsou zato uchvatna..
Uz to mam vyzkouseno
Mydla jsou zato uchvatna..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Klidně počítej se mnou, jsou to osobitá mýdla se zvláštním kouzlem. Rád se připojím k případnému nákupu.