Zdravím Tě Vlkeci,
myslíš jako originál krabičku, nebo jen krabičku jakou koliv na strojek?
podívej se na můj příspěvek zde: viewtopic.php?f=69&t=1925#p27410
najdeš tak koupě krabiček na holící strojek. Jsou tam i pouzdra.
Nevím jestli je to úplně ono co hledáš, ale za zhlédnutí nic nedáš.
David
Weishi 9306-C
Re: Weishi 9306-C
David a jeho žiletky
Ahoj myslel jsem originál.
Zdravím Vás gentlemani,
měl bych k Vám prosbu. Chtěl bych svůj strojek komplet rozebrat a utáhnout si vůli strojku. Bohužel se mi nedaří překonat dolní záslepku na ručce.
Z majitelé co máte tento strojek buď jako Weishi nebo Timor můžete mi poradit jak jste se dostali pod tu záslepku. Při rozebírání jiného strojku Timor jsem se tam dostal v pohodě. Šlo to. Bohužel tento strojek co teď mám je trochu "nespolupracující". V Timoru i Weishi drží spodní krytka (zámeček) na dvou do "V" drátku a tak zabraňuje odejmutí. Zkoušel jsem se tam dostat pomocí jehly. To se nepodařilo. Takže prosím o radu.
Pro upřesnění zkoušel jsem protáhnout drát přes hrdlo hlavy do strojku. Tudy je to neprůchodné. Je tam tak malý prostor, že tam drátek nestrčíte.
Lepit nebo brousit krytku se mi nechce. Nemám náhradní.
Pro upřesnění přidávám fotografii:
https://onedrive.live.com/redir?resid=1 ... file%2cjpg
David
měl bych k Vám prosbu. Chtěl bych svůj strojek komplet rozebrat a utáhnout si vůli strojku. Bohužel se mi nedaří překonat dolní záslepku na ručce.
Z majitelé co máte tento strojek buď jako Weishi nebo Timor můžete mi poradit jak jste se dostali pod tu záslepku. Při rozebírání jiného strojku Timor jsem se tam dostal v pohodě. Šlo to. Bohužel tento strojek co teď mám je trochu "nespolupracující". V Timoru i Weishi drží spodní krytka (zámeček) na dvou do "V" drátku a tak zabraňuje odejmutí. Zkoušel jsem se tam dostat pomocí jehly. To se nepodařilo. Takže prosím o radu.
Pro upřesnění zkoušel jsem protáhnout drát přes hrdlo hlavy do strojku. Tudy je to neprůchodné. Je tam tak malý prostor, že tam drátek nestrčíte.
Lepit nebo brousit krytku se mi nechce. Nemám náhradní.
Pro upřesnění přidávám fotografii:
https://onedrive.live.com/redir?resid=1 ... file%2cjpg
David
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
David a jeho žiletky
na vyskúšanie som si za 7 eur aj s počtou objednal tento strojček. Musím povedať, že som príjemne prekvapený. Strojček je agresívnejší ako napr. stará Astra 901 (gillette), ale je stále dosť jemný. Pribalené žiletky Darco sa mi zdali tupšie, ako modrá astra na vyhodenie.
Používam ho so zelenými astrami a som celkom spokojný za danú cenu. kto chce lacný a dostupný strojček, a nechce dať 30 eur za EJ alebo Merkur, tak môžem len odporúčať.
Používam ho so zelenými astrami a som celkom spokojný za danú cenu. kto chce lacný a dostupný strojček, a nechce dať 30 eur za EJ alebo Merkur, tak môžem len odporúčať.